Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;

Πάρτε μέρος τώρα!

24 Ιουνίου 2021 07:41
Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η ώρα για την τελευταία αποχώρηση έφτασε! Ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι; Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ασημασκόπουλος ή Γιώργος Κόρομι;

Ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Κατσούλης θα βρίσκεται στον ημιτελικό, καθώς στο τελευταίο και καθαριστικό αγώνισμα για την 3η ατομική ασυλία με φοβερή ανατροπή κατάφερε να φορέσει στο λαιμό του το κολιέ για 2η φορά και να βγει από υποψήφιος.

Ο δεύτερος που θα δώσει το παρών στους ημιτελικούς της Ελλάδας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν βρίσκεται στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αντίθετα το κοινό θα αποφασίσει ποιοι δύο από τους Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Ασημακόπουλο θα παραμείνουν στο Survivor.

Στο προτελευταίο συμβούλιο οι survivors εξομολογήθηκαν στον Γιώργο Λιανό άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Προσωπικές τους ιστορίες που συγκίνησαν τους ίδιους που τις επανάφεραν στη μνήμη τους.

Η νίκη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση Σάκη Κατσούλη στο δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έφερε μαζί του στον… τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έβγαλε εκνευρισμό για την υποψηφιότητα του, σύμφωνα με τον 30χρονο επιχειρηματία και πρώην τερματοφύλακα.

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr παρακάτω:

Survivor ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Created with SiteListener
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share