Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Καρολίνα - Το παρασκήνιο με Σάκη και Μαριαλένα

Τι συνέβη ανάμεσα στους τρεις;

23 Ιουνίου 2021 18:41
Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Καρολίνα - Το παρασκήνιο με Σάκη και Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις ήρθαν από την Καρολίνα Καλύβα, σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survivor, με την ίδια να αναφέρεται στο παρασκήνιο της σχέσης της με τη Μαριαλένα και τον Σάκη.

«Ο Σάκης είναι από τους καλύτερους παίκτες και η Μαριαλένα από τις καλύτερες παίκτριες. Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης καλός ήταν αλλά… Λίγο χάλασε μετά στην καλύβα.

Είχαμε το ίδιο match με την Μαριαλένα. Λέω τι γίνεται… Κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα, που προ ημερών γύρισε... δίχως προεδρική υποδοχή στην Ελλάδα.

Η κόντρα με τη Μαριάνθη... συνεχίζεται

Το Survivor φαίνεται, ότι για κάποιους παίκτες έχει και συνέχεια... εκτός παιχνιδιού, με την κόντρα της Μαριάνθης Κάσδαγλη και της Καρολίνας Καλύβα να μην έχει τελειωμό.

Πριν αρκετό καιρό και κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα είχε κατηγορηθεί από την Χριστίνα Κεφαλά ότι αναφέρθηκε στην Μαριάνθη χρησιμοποιώντας έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό.

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Καρολίνα Καλύβα όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι μίλησε με αυτόν τον τρόπο καθώς στη ζωή της δε χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις.

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από το Love it, η Μαριάνθη Κάσδαγλη έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ προσωπικά με τα αυτιά μου δεν την είχα ακούσει αυτή τη λέξη από την Καρολίνα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν εκφράστηκε και μίλησε έτσι λόγω κάποιας αντιπάθειας προς εμένα. Την τελευταία μέρα πριν φύγω όταν ζήτησα τον λόγο και της είπα, “Καρολίνα εσύ που λες ότι είσαι ντόμπρα γιατί το είπες αυτό πίσω από την πλάτη μου και αν όντως τελικά το είπες”. Δε μου απάντησε. Αν όντως δε το έχεις πει, μπορείς να το πεις το να το αφήνεις να υπάρχει στον αέρα για εμένα ίσως αποδεικνύει άλλα πράγματα.

Τότε είχε διαμάχες με άλλους παίκτες. Από τότε που βγήκε το συγγνώμη λένε ότι έχει χαθεί το φιλότιμο. Προφανώς και δεν κοιμάμαι και δε ξυπνάω με τη σκέψη αν έχω δεχτεί ή όχι συγγνώμη. Έτσι μιλάει και εκφράζεται, αλλιώς μιλάω εγώ. Δε με συμπαθεί, δεν τη συμπαθώ. Δε θα γίνουμε φίλες… Σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει στο ποτάμι, μου μίλησε πάλι με αυτόν τον τρόπο που δε μου αρέσει. Της το είπα και μου ζήτησε συγγνώμη off camera όταν τελειώσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε στην παραλία. Βέβαια μετά συνέχισε να έχει τέτοια συμπεριφορά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share