Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 23/06: Τραυματίζεται ο Σάκης Κατσούλης - Ο Κόρο σε έξαλλη κατάσταση!

Σήμερα το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της σεζόν!

23 Ιουνίου 2021 12:11
Survivor trailer 23/06: Τραυματίζεται ο Σάκης Κατσούλης - Ο Κόρο σε έξαλλη κατάσταση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν απόψε 23/06 στο τελευταίο ατομικό αγώνισμα ασυλίας της σεζόν του Survivor! Το ριάλιτι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία καθώς απομένει πάνω κάτω μια εβδομάδα για τον τελικό!

Οι 5 εναπομείναντες παίκτες έχουν περάσει πολλά στον Άγιο Δομίνικο! Πείνα, κακουχίες, ατυχήματα, ψυχολογικές διαταράξεις... αλλά τίποτα δεν τους σταματά! Έχουν φτάσει πιο κοντά από ποτέ στον τελικό τους στόχο, που είναι φυσικά 100.000 ευρώ και.. δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τώρα.

Απόψε, λοιπόν, Σάκης, Μαριαλένα, Κόρο, Ασημακόπουλος αλλά και Μπόγδανος θα ριχτούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης - θα υπάρξουν και κάποια μικροατυχήματα - και το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας!

Με βάση αυτό, λοιπόν, θα έχουμε και μεγάλη ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι θα διαμορφωθούν ξανά! Εμείς, βέβαια, ξέρουμε ποιοι θα είναι...

Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, ο Κόρο κλέβει τις εντυπώσεις αφού οι κραυγές που βγάζει κατά την πάλη του στον στίβο μάχης δείχνουν πόσο πολύ θέλει να κερδίσει την τρίτη ασυλία και να καταφέρει να περάσει απευθείας στους ημιτελικούς του παιχνιδιού!

Δείτε το αποψινό 23/6 trailer του Survivor στο Athensmagazine.gr:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share