Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/06, ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ: Αυτός ο παίκτης παίρνει την τρίτη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Ιουνίου 2021 22:08
Survivor spoiler 23/06, ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ: Αυτός ο παίκτης παίρνει την τρίτη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 23/06: Αγώνας τρίτης ασυλίας σήμερα στο Survivor με τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει να δίνουν την τελευταία μάχη τους!

Το Survivor 4 φτάνει στο τέλος του και ίσως το σημερινό είναι και το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι! Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος καλούνται να βρεθούν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην τελική φάση!

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν απόψε κερδίσει ένας εκ των Σάκη Κατσούλη ή Γιώργου Κόρομι τότε θα πάει απευθείας στον ημιτελικό του Survivor 4, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασυλία της εβδομάδας, με τον Σάκη να βγάζει από πάνω του την υποψηφιότητά του! Θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler 23/06

Survivor spoiler 23/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα την ατομική ασυλία της ημέρας;

Ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα χαρεί για φέτος; Θα καταφέρει ένας εκ των Σάκη ή Κόρο να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή του στον ημιτελικό του Survivor 4; Φαβορί φαντάζει σίγουρα ο Σάκης αλλά και ο Ηλίας! Αν ο πρώτος κερδίσει τότε θα βγει από υποψήφιος και την θέση του θα πάρει η αγαπημένη του, Μαριαλένα! Άρα θα θέλει να κερδίσει ή όχι; Και λέμε ότι θα την πάρει η Μαριαλένα διότι ο Κόρο να κληθεί να δώσει έναν άλλον υποψήφιο! Ποιον άλλον θα δώσει; Τον Ηλία; Το αποκλείουμε.

Survivor spoiler 23/06: Αυτός ο παίκτης παίρνει την τρίτη ασυλία!

Ποιος κερδίζει όμως την ασυλία; Παρότι ο Σάκης Κατσούλης φέρεται να υπερασπίζεται πάντα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σήμερα θα τα δώσει όλα και θα φτάσει στη νίκη λύτρωση, εξασφαλίζοντας ασυλία, πρόκριση στον ημιτελικά και βγάζοντας στον τάκο την... αγαπημένη του!

Αυτό αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr! Αν έχουμε κάποια ανατροπή θα σας ενημερώσουμε αμέσως αφού τελευταία τα πάντα αλλάζουν. Μείνετε συντονισμένοι για μια βραδιά γεμάτη δράση από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Για περισσότερα Survivor spoils ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share