Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Τα πειράγματα του Σάκη για τη Μαριαλένα μετά την αποχώρηση της Ελένης!

«Πώς θα σε αντέξω...»

21 Ιουνίου 2021 22:30
Survivor: Τα πειράγματα του Σάκη για τη Μαριαλένα μετά την αποχώρηση της Ελένης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης και η Μαριαλένα κατάφεραν να μείνουν για ακόμα μία εβδομάδα στο νησί και πλέον έχουν βάλει πλώρη για τον μεγάλο τελικό του Survivor 4. Μάλιστα οι δυο τους ήταν ενθουσιασμένοι που δεν κινδύνεψαν που έκαναν πλακίτσα μεταξύ τους.

Λίγο μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, την ώρα που οι Amigos ήταν συντετριμμένοι που έχασαν άλλο ένα μέλος τους, το ζευγάρι του νησιού έκανε πειράγματα ο ένας στον άλλον.

Ο Σάκης εκθείασε τη Μαριαλένα που ήταν η μόνη γυναίκα που κατάφερε να μείνει στο νησί και στη συνέχεια την κορόιδεψε για το πώς θα την αντέξει τον επόμενο καιρό.

Τα πειράγματα του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor 4

Survivor 4: Ο κακός χαμός με Μαριαλένα και Σάκη στο σημερινό 21/6 επεισόδιο

Survivor 4: Ένα ασύλληπτο περιστατικό θα δούμε να σημειώνεται στο σημερινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 4, λίγο πριν οι 5 παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, αγωνιστούν για την διεκδίκηση της ασυλίας. Λίγο λοιπόν πριν πάνε στον αγώνα, Σάκης και Μαριαλένα αποφασίζουν να χαλαρώσουν δίπλα από το ποτάμι του Άγιου Δομίνικου και να απολαύσουν την μαγεία της φύσης.

Ωστόσο, η επιλογή να κάτσουν σε ένα κλαδί πάνω από το νερό ήταν... λάθος! Καθώς θα σπάσει και θα κάνουν βουτιά στο νερό χωρίς να το θέλουν. Βέβαια, δεν τους νοιάζει καθόλου, καθώς ήδη δέχτηκαν πρόταση από τον Ατζούν για μετά το Survivor. Ωστόσο δείτε και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 4: Τα "έσπασαν" στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη οι Survivors

Ο πιο πολυσυζητημένος άνθρωπος αυτή την περίοδο, ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος το βράδυ της Κυριακής γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έκλεισε τα 44 του χρόνια, είχε καλέσει εκτός από φίλους και συγγενείς και πρώην παίκτες Survivor.

Η συνάθροιση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό beach bar στο Πόρτο Ράφτη και είχε θέμα… Survivor, αν λάβουμε υπόψη τόσο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share