Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ο κακός χαμός με Μαριαλένα και Σάκη στο σημερινό 21/6 επεισόδιο

Απίστευτο περιστατικό

21 Ιουνίου 2021 17:59
Survivor 4: Ο κακός χαμός με Μαριαλένα και Σάκη στο σημερινό 21/6 επεισόδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένα ασύλληπτο περιστατικό θα δούμε να σημειώνεται στο σημερινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 4, λίγο πριν οι 5 παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, αγωνιστούν για την διεκδίκηση της ασυλίας. Λίγο λοιπόν πριν πάνε στον αγώνα, Σάκης και Μαριαλένα αποφασίζουν να χαλαρώσουν δίπλα από το ποτάμι του Άγιου Δομίνικου και να απολαύσουν την μαγεία της φύσης.

Ωστόσο, η επιλογή να κάτσουν σε ένα κλαδί πάνω από το νερό ήταν... λάθος! Καθώς θα σπάσει και θα κάνουν βουτιά στο νερό χωρίς να το θέλουν. Βέβαια, δεν τους νοιάζει καθόλου, καθώς ήδη δέχτηκαν πρόταση από τον Ατζούν για μετά το Survivor. Ωστόσο δείτε και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 4: Τα "έσπασαν" στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη οι Survivors

Ο πιο πολυσυζητημένος άνθρωπος αυτή την περίοδο, ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος το βράδυ της Κυριακής γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα φαντασμαγορικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έκλεισε τα 44 του χρόνια, είχε καλέσει εκτός από φίλους και συγγενείς και πρώην παίκτες Survivor.

Η συνάθροιση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό beach bar στο Πόρτο Ράφτη και είχε θέμα… Survivor, αν λάβουμε υπόψη τόσο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share