Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/06: «Πόλεμος» με τους Τούρκους παίκτες - Άγριος καβγάς του Σάκη στην τελευταία συνάντηση στον Άγιο Δομίνικο

«Πλακώθηκαν» και μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν - Η απόφαση του Ατζούν να μην ξαναγίνει αγώνας με τους γείτονες

19 Ιουνίου 2021 11:32
Survivor spoiler 19/06: «Πόλεμος» με τους Τούρκους παίκτες - Άγριος καβγάς του Σάκη στην τελευταία συνάντηση στον Άγιο Δομίνικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor επανέρχεται αύριο (20/6) με νέο επεισόδιο, όπου για ακόμη μια φορά θα δούμε μια μείξη μεταξύ των παικτών από δύο χώρες, με τους Έλληνες επιζώντες να συναντώνται με εκείνους της Ρουμανίας.

Ο Ατζούν φέρνει για ακόμη μια φορά τους παίκτες από δύο χώρες κοντά, προωθώντας τις καλές σχέσεις και την φιλία μεταξύ τους. Είδαμε να το κάνει σε δύο επεισόδια με τους παίκτες του ελληνικού και του τουρκικού Survivor, με τη μείξη μεταξύ των μπλε και των κόκκινων ομάδων, με τον παραγωγό να πράττει το ίδιο και με εκείνους της ρουμανικής έκδοσης.

Πολλοί μπορεί να αναρωτήθηκαν για το λόγο, που οι Έλληνες θα αναμετρηθούν με τους Ρουμάνους και όχι τους Τούρκους, όπως έχουμε συνηθίσει. Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, ένας αγώνας Ελλάδα-Τουρκία έχει πάντοτε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται πως το παρασκήνιο ήταν αρκετά έντονο, ώστε να μην επαναληφθεί.

Survivor spoiler: Σαν... ταύρος ο Σάκης και άγριος καβγάς με τον κορυφαίο Τούρκο

Στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαμε δει δύο παίκτες να ξεχωρίζουν από τις δύο χώρες. Ο ένας ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο άλλος ο Στίβεν, που πάντοτε πήγαινε σαν «σφαίρα» στα αγωνίσματα, σε μια ταχύτητα σχεδόν όμοια με εκείνη του Γιουσέιν Μπολτ.

Οι δύο παίκτες είναι αρκετά ανταγωνιστικοί και αυτό φάνηκε στις κουβέντες που αντάλλαξαν στην τελευταία συνάντηση, όπου ο Γιώργος Λιανός έκανε live streaming. Μόλις εκείνο τελείωσε, αμφότεροι ήρθαν σχεδόν στα χέρια με αφορμή μερικές αναφορές για τη μεταξύ τους αγωνιστική κόντρα, για να μπουν οι ψυχραιμότεροι στη μέση να τους χωρίσουν.

Κάπως έτσι, ο Ατζούν αποφάσισε να μη γίνει νέα συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων, με αποτέλεσμα την Κυριακή να δούμε τους Ρουμάνους για πρώτη φορά στις οθόνες μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share