Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποχώρηση 17/06: Αυτός ο παίκτης φεύγει - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Ιουνίου 2021 08:14
Survivor spoiler αποχώρηση 17/06: Αυτός ο παίκτης φεύγει - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 17/06: Τελείωσε ακόμα μια βδομάδα στο Survivor 4 και γνωστοί έγιναν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι ο προτελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να πιει νερό από την πηγή;

Το Survivor κοντεύει στο τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουμε πια πέντε παίκτες, με έναν ακόμη από τους Amigos να αποχωρεί, αφού ο Σάκης Κατσούλης πήρε και τις τρεις ασυλίες, υποδεικνύοντας τρεις από τους τέσσερις της παρέας.

Ο ίδιος απέδειξε στα αγωνίσματα της εβδομάδας, ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, με τις επιδόσεις του να εντυπωσιάζουν. Ο Σάκης, μάλιστα, πάλεψε με τη Μαριαλένα στο τέλος και την κέρδισε, παίρνοντας και το κολιέ ασυλίας.

Survivor spoiler 17/06: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Στο συμβούλιο η συγκίνηση δεν έλειψε, με τους Amigos να δακρύζουν στη βεβαιότητα, ότι η παρέα τους θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο. Στο τέλος, ο Σάκης έδωσε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι, που τίθεται στην κρίση του κοινού με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι όμως αυτός που αποχωρεί; Ακόμα το spoil δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τι δείχνουν οι διαδικτυακές ψηφοφορίες!

Survivor spoiler 17/06: Ποιος παίκτης αποχωρεί; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως η αποχώρηση θα προβληθεί, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, στο επεισόδιο της Κυριακής και μετά το αγώνισμα με τους Ρουμάνους! Εκεί θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε έναν εκ των Ελένη Χαμπέρη, Γιώργου Ασημακόπουλου και Γιώργου Κόρομι πως αποχωρεί από το Survivor! Ποιος παίκτης θα είναι αυτός;

Survivor spoiler 17/06: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές ψηφοφορίες τελευταίος στις θετικές ψήφους για παραμονή στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο έρχεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος! Ωστόσο έχουμε ανατροπή μιας και η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Ελένη Χαμπέρη!

Για περισσότερα spoils του Survivor ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share