Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Σταματήστε να προωθείτε άλλο το ζευγάρι»

Το Twitter... κουράστηκε με τη σχέση Σάκη και Μαριαλένας - «Ξέσπασμα» στην παραγωγή

16 Ιουνίου 2021 23:50
Survivor 4: «Σταματήστε να προωθείτε άλλο το ζευγάρι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor συνεχίζεται απρόσκοπτα κοντεύοντας στο μεγάλο τελικό και το κοινό για ακόμη μια φορά σχολιάζει έντονα τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, βάζοντάς τα στο Twitter για ακόμη μια φορά με την παραγωγή.

Είναι αλήθεια, φυσικά, ότι οι δυο τους προωθούνται έντονα και αυτό δεν κρύβεται. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στα αγωνίσματα παίζουν ελάχιστες φορές αντίπαλοι, με συνέπεια να μην κινδυνεύουν να μειώσει ο ένας τις ζωές του άλλου, ενώ η Μαριαλένα θεωρεί πως στοχοποιείται άδικα όταν της λένε πως μέσω του Σάκη μένει στο παιχνίδι.

Survivor 4: Το κοινό συγκινήθηκε με «Κόρο» και Ηλία απορρίπτοντας το δίδυμο

Το κοινό, πάντως, συγκινήθηκε στο trailer με τα δάκρυα του «Κόρο» και του Ηλία, μην κρύβοντας τη στήριξή του και ζητώντας από την παραγωγή να σταματήσει την ασύστολη προβολή του διδύμου.

Survivor 4: «Καρφί» του Αλέξη για Σάκη και Μαριαλένα - Αποκάλυψη του ηθοποιού στον αέρα

Μια μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor έκανε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έριξε το «καρφί» του.

Αφού τελείωσε το ραντεβού που είχε με την Acun Media και μίλησε για το τηλεφώνημα με Τζέιμς και Μπάρτζη ο ηθοποιός απάντησε σε αρκετά ερωτήματα αλλά όχι σε όλα. Εκείνα που δεν έθιξε ξεκάθαρα παρουσιάζουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί η γλώσσα του σώματος λέει πολλά περισσότερα από τις λέξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι για μένα ήταν αυτή που είδα τον Ηλία να φεύγει εκτός ορίων, μετά από μια ατάκα που είπα ότι θα τον ψηφίσω και γω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελα να φτάσουμε μέχρι εκεί».

«Τα αρνητικά σχόλια που διάβασα αφού βγήκα από το παιχνίδι με αδικούν νομίζω και δεν είναι τόσο αληθινά»» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είπε η Ελευθερία Ελευθερίου ότι έγινε σεξ στο Survivor;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς για να… αρχίσει να ξεροβήχει αμέσως μετά με νόημα! «Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor ο Σάκης αλλά πιστεύω ότι θα το κερδίσει ο Ηλίας».

Όσον αφορά το αν πιστεύει πως ο Σάκης ενδιαφέρεται πραγματικά για την Μαριαλένα... Η έκφρασή του στο παρακάτω τα λέει όλα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share