Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασαν» σε χειροκροτήματα οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι τους είπε πριν από το αγώνισμα;

16 Ιουνίου 2021 23:18
Survivor 4: «Ξέσπασαν» σε χειροκροτήματα οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε χειροκροτήματα «ξέσπασαν» οι παίκτες του Survivor, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού λίγο πριν από το αγώνισμα, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι να «σκορπά» τον ενθουσιασμό με όσα τους είπε.

Ο Λιανός, που προηγουμένως είχε αναρτήσει έναν ζωντανό αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας, συγκέντρωσε τους έξι παίκτες, που έχουν απομείνει, με το τρίτο έπαθλο ασυλίας, συνοδευόμενο από σπιτικό φαγητό, να είναι το διακύβευμα. Πριν από αυτό, όμως, τους ανακοίνωσε πως στο επόμενο επεισόδιο θα παίξουν με τους Ρουμάνους παίκτες.

Survivor 4: Η ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, που θα προκύψουν ανάλογα με τους δύο επικρατέστερους του αγώνα ασυλίας, θα παίξουν με τους αντίστοιχους της Ρουμανίας σε μεικτούς αγώνες.

Survivor spoiler 16/06, part.2 οριστικό: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Αγώνας τρίτης ασυλίας σήμερα (16/06) και στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χτες πάλι τα πράγματα ήρθαν λίγο τούμπα με βάση πως τα είχαμε στο μυαλό σας! Ο Σάκης έκανε το 2/2, έβγαλε δεύτερο υποψήφιο και προστάτεψε τον εαυτό του αφού και να μην πάρει την ασυλία σήμερα δεν μπορεί κανείς να τον δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση και θα παίξει για πάρτι της Μαριαλένας! Λίγο πολύ τα πράγματα είναι δεδομένα από ότι καταλαβαίνετε αν δεν κερδίσουν Σάκης ή Μαριαλένα καθώς αυτόματα η δεύτερη θα βρεθεί στον τάκο, μαζί με Ελένη Χαμπέρη και Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σήμερα οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει θα παλέψουν για την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ήδη σίγουρος ότι θα μπει στην 5αδα. Μάλιστα η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι η προτελευταία, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα είναι και η τελευταία "φυσιολογική" του Survivor 4 αφού από την παραπάνω οι παίκτες που θα έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο θα επιστρέψουν για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό στην Ελλάδα! Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Survivor spoiler 16/06

Survivor spoiler 16/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την τρίτη ασυλία και ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τετάρτη σήμερα και έχουμε λοιπόν την τρίτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση της εβδομάδας! Στο αγωνιστικό κομμάτι, την δεδομένη στιγμή, μόνο Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους, επομένως είναι και τα δύο φαβορί! Γιώργος Ασημακόπουλος και Ελένη Χαμπέρη δεν έχουν κίνητρο αφού είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση! Επομένως απομένουν Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Αρχικές μας πληροφορίες ανέφεραν πως Σάκης και Ηλίας κερδίζουν τουλάχιστον μια ασυλία μέσα στην εβδομάδα, οπότε ο Μπόγδανος φαντάζει ως φαβορί!

Ωστόσο αυτό ανατρέπεται αφού δεν κερδίζει ο Σάκης! Ποιος κερδίζει...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 16/06

Σήμερα νικητής της ασυλίας είναι ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ ο Σάκης Κατσούλης! Όσο για τον τρίτο υποψήφιο; Αυτός θα είναι ο Γιώργος Κόρομι! Κρατείστε μια πολύ μικρή επιφύλαξη καθώς τελευταία αρκετά spoils πέφτουν έξω!

Survivor spoiler 16/06 τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share