Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η Μαριαλένα που έκανε... την κωλοτούμπα της χρονιάς λέει πως δεν την κρατά ο Σάκης

Μάλλον ξεχνά ότι... παράτησε ξαφνικά τον Τζέιμς για να μπει στο «άρμα» του πρώην της

16 Ιουνίου 2021 23:10
Survivor 4: Η Μαριαλένα που έκανε... την κωλοτούμπα της χρονιάς λέει πως δεν την κρατά ο Σάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι γνωστή για την τεράστια αλλαγή που έκανε στις παρέες της, αφήνοντας εκείνη του Τζέιμς για να «συστρατευθεί» με το «άρμα» του Σάκη, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor ισχυρίστηκε πως ο Κατσούλης δεν την έχει κρατήσει στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο συμβούλιο ειπώθηκαν αρκετά από την πλευρά των Amigos και του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνέχισε το «ξέσπασμά» του απέναντι στο δίδυμο, με τη Μαριαλένα να εκφράζει την αντίθεσή της τόσο μπροστά στον Σάκη όσο και στην κάμερα.

Survivor 4: Η αντίδραση της Μαριαλένας

«Θέλω να πω ότι δεν χρειάζομαι κάποιον Σάκη να με πάει προς τον τελικό, ας πούμε. Νομίζω ότι ο κόσμος αποφασίζει, ήμουν ήδη υποψήφια τρεις φορές και ο κόσμος με κράτησε, κανένας Σάκης. Έχω αποδείξει τι αξίζω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Survivor - Καρολίνα: «Πριν το πάρτι της ένωσης τσακωθήκαμε με τον Τριαντάφυλλο! Μου είπε...»

Τις πρώτες της δηλώσεις παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή Love It, μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η παίκτρια της Κόκκινης αρχικά και στην συνέχεια της Μπλε ομάδας, έκανε αποκαλύψεις, ενώ δεν δίστασε να κράξει τον Αλέξη Παππά και τον Σάκη Κατσούλη.

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Τριαντάφυλλος. Συγκεκριμένα, είχαν τσακωθεί πριν το party της ένωσης, όμως κατά την διάρκεια του τα βρήκαν.

Οι δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα μετά το Survivor 4

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ήρεμη. Έπαιξε ρόλο το έπαθλο στις Μπαχάμες. Οι amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, υπάρχει σχέση αγάπης. Με τη Μαριαλένα είχαμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Όταν έγιναν τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο κάπως ψυχρανθήκαμε.

Με τον Τριαντάφυλλο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, είναι ο μόνος παίκτης που του τα έχω χώσει τόσο πού. Ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε να παίξει. Έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Όταν ξεκίνησαν τα ατομικά είδαμε όλοι ότι μπορεί να παίξει και να φέρει νίκες. Όταν λιγοστεύαμε και οι τραυματισμοί αυξάνονταν, όλο το βάρος έπεφτε σε εμάς. Η απόφαση αυτή, να μην παίζει, επιβάρυνε όλους στο Survivor.

Αν ανοίξουμε το κουτί του Survivor, ο Τριαντάφυλλος έχει πει 100.000 πράγματα για όλους. Μέσα σε μια μέρα άλλαζε γνώμη, Πριν το πάρτι της ένωσης τσακωθήκαμε με τον Τριαντάφυλλο. Στο πάρτι μου είπε πως ήμουν πολύ όμορφη και αγκαλιαστήκαμε. Έχουν γίνει τόσα πολλά με τον Ντάφυ. Τον αγαπώ, δεν έχω κρατήσει κακία. Το θεατρικό ήταν για πλάκα.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα μπορεί όντως να είναι μαζί, μπορεί και να το πουλάνε. Η Μαριαλένα σίγουρα επηρεάζεται από τον Σάκη.

Όταν βγήκα πρώτη φορά υποψήφια έπαθα ένα σοκ. Τη δεύτερη φορά άρχισα να το σκέφτομαι. Το σκέφτηκα και είπα “παιδιά αυτό είναι, η μεγάλη του Παππά σχολή. Ο Παππάς είναι πίσω από όλα αυτά”. Ο Παππάς στοχοποιούσε άτομα και έριχνε λάσπη. Ο Σάκης είναι το παιδί του Άλεξ. Χρησιμοποιούσε το δικό του μυαλό.

Είχα πει ότι η Ελένη έχει χαμηλή συνείδηση γιατί σε ένα συμβούλιο ο James την είχε “μανιπιουλάρει”. O James είχα καταλάβει ότι μπορούσε να κουμαντάρει κάπως το μυαλό των παικτών και μία από αυτούς ήταν και η Ελένη.

Η Ελένη δεν είναι κόκκινη ούτε άσπρη. Έχει την ανάγκη να είναι καλά με όλους. Δε ζηλεύω την Ελένη, ξέρω να χάνω. Πολύ κοντά ήμουν με τον Ηλία, είχαμε απίστευτο δέσιμο, είναι αδερφός μου. Πιο στρατηγικά από όλους στο Survivor παίζει ο Σάκης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Καρολίνα Καλύβα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share