Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» κατά Σάκη και Μαριαλένας ο Ασημακόπουλος - «Αυτή δεν ήταν που έκλαιγε;»

«Βλέπεις το θέατρο που παίζουν»

16 Ιουνίου 2021 22:41
Survivor 4: «Ξέσπασε» κατά Σάκη και Μαριαλένας ο Ασημακόπουλος - «Αυτή δεν ήταν που έκλαιγε;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι αποτελεί το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης του Survivor υποδείχθηκε από τον Σάκη, που είχε κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, και η αντίδρασή του δεν είχε σχέση με το ότι εκείνος ανέφερε το όνομά του, αλλά με τις αντιδράσεις του διδύμου, ανάλογα με το ποιος είναι υποψήφιος.

Survivor 4: Το σχόλιο Ασημακόπουλου για Σάκη και Μαριαλένα

Ο Ασημακόπουλος, επί της ουσίας, προέβαλε τη δική του αντίδραση σε αντίθεση με εκείνη της Μαριαλένας, όταν εκείνος είχε υποδείξει τον Σάκη ως υποψήφιο. «Εκείνη δεν έκλαιγε και ωρυόταν; Ο Σάκης δε θα ρωτούσε με κάθε αφορμή γιατί θα είχα ψηφίσει τον οποιονδήποτε», είπε μπροστά στην κάμερα, αλλά και στην παρέα του.

Survivor 4: «Σάκη σταμάτα να μιλάς για σεβασμό και βγάλε τον αληθινό σου χαρακτήρα»

Το Survivor συνεχίζεται... το ίδιο δυναμικά και σήμερα (15/6), προσφέροντας αρκετές αφορμές για σχολιασμό, με το Twitter φυσικά να επικεντρώνεται στις περιπέτειες του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους έχουν στοχεύσει αυτή την φορά την Ελένη Χαμπέρη, κάτι που είναι φυσικά εμφανέστατο, με τη Μαριαλένα μάλιστα να έχει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Ο Σάκης, βέβαια, δεν έκρυψε επίσης τα νεύρα του νωρίτερα, λέγοντας πως η Ελένη οφείλει να δείχνει το σεβασμό και τον χαρακτήρα της.

Survivor 4: Το Twitter... γλεντάει ξανά Μαριαλένα και Σάκη

Οι ατάκες τους δεν πέρασαν απαρατήρητες, με το Twitter να μην ξεχνά τη στάση των δύο παικτών σε αρκετά περιστατικά του παρελθόντος και να αναφέρει πως δεν είναι και... το πιο έξυπνο να μιλά ο Σάκης για σεβασμό, όταν κάποτε έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» την ομάδα του. Αρκετή κριτική, φυσικά, δέχεται και η Μαριαλένα για τις αναφορές της Ελένης χωρίς τα ονόματα του διδύμου στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share