Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Survivor 4: Συνέβη κι αυτό - Ο Σάκης Κατσούλης έγινε τραγούδι

Πόσο ακόμη τα «χτυπήματα»...

16 Ιουνίου 2021 17:13
Survivor 4: Συνέβη κι αυτό - Ο Σάκης Κατσούλης έγινε τραγούδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως τα «χτυπήματα» που έχουμε δεχθεί από το Survivor και τη δημοτικότητα των παικτών δε σταματούν, αφού ο Σάκης Κατσούλης όχι απλά έχει γίνει αγαπητός στον κόσμο, αλλά έχει φτάσει σε σημείο να... γίνει τραγούδι.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Βαγγέλης Γκούρλιας ήταν μέσα σε αυτούς, που εμπνεύστηκαν από τον παίκτη και την πορεία του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και έγραψε για εκείνον ένα τραγούδι με τον τίτλο «Σάκη Σ' αγαπάμε». Το κομμάτι κυκλοφορεί στο YouTube εδώ και μερικές ημέρες και μάλιστα έχει γίνει viral, με τον παίκτη να λάμπει στα αγωνίσματα.

Survivor 4: Το τραγούδι για τον Σάκη

Στην περιγραφή του τραγουδιού, ο δημιουργός γράφει: «Το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για τον Σάκη Κατσούλη, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με το αγωνιστικό του κομμάτι και πάνω απ' όλα με το ήθος και την αξιοπρέπειά του».

Survivor 4: «Σάκη σταμάτα να μιλάς για σεβασμό και βγάλε τον αληθινό σου χαρακτήρα»

Το Survivor συνεχίζεται... το ίδιο δυναμικά και χθες (15/6), προσφέροντας αρκετές αφορμές για σχολιασμό, με το Twitter φυσικά να επικεντρώνεται στις περιπέτειες του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους έχουν στοχεύσει αυτή την φορά την Ελένη Χαμπέρη, κάτι που είναι φυσικά εμφανέστατο, με τη Μαριαλένα μάλιστα να έχει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Ο Σάκης, βέβαια, δεν έκρυψε επίσης τα νεύρα του νωρίτερα, λέγοντας πως η Ελένη οφείλει να δείχνει το σεβασμό και τον χαρακτήρα της.

Survivor 4: Το Twitter... γλεντάει ξανά Μαριαλένα και Σάκη

Οι ατάκες τους δεν πέρασαν απαρατήρητες, με το Twitter να μην ξεχνά τη στάση των δύο παικτών σε αρκετά περιστατικά του παρελθόντος και να αναφέρει πως δεν είναι και... το πιο έξυπνο να μιλά ο Σάκης για σεβασμό, όταν κάποτε έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» την ομάδα του. Αρκετή κριτική, φυσικά, δέχεται και η Μαριαλένα για τις αναφορές της Ελένης χωρίς τα ονόματα του διδύμου στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share