Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Έβλεπα το ριάλιτι μόνο για την Καρολίνα, έχω βαπτίσει τον αδερφό της»

«Την ξέρω από παιδάκι»

16 Ιουνίου 2021 15:58
Survivor 4: «Έβλεπα το ριάλιτι μόνο για την Καρολίνα, έχω βαπτίσει τον αδερφό της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It αναφορικά με την Καρολίνα και την συμμετοχή της στο Survivor 4.

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την οικογένεια της Καρολίνας ενώ τόνισε πως μόνο για αυτήν έβλεπε φέτος το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση για την Καρολίνα

«Έβλεπα το ριάλιτι για την Καρολίνα. Έχω βαπτίσει τον αδερφό της.

Την ξέρω από παιδάκι την Καρολίνα, έχει μεγαλώσει στο σπίτι μας. Αυτό το παιδί έχει κοπιάσει πολύ στη ζωή του. Τίποτα δεν της έχει χαριστεί».

Ο αδερφός της Καρολίνας πήρε θέση για τα γυμνά πλάνα

Ο αδερφός της Καρολίνας, Παναγιώτης Καλύβα μίλησε στο Πρωινό, όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 και τα όσα είπαν μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι οι Amigos αλλά και το "ζεύγος".

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και για τα γυμνά πλάνα της αδερφής του, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία χαρακτήρισε "κακιά στιγμή".

«Δεν έχω μιλήσει με την Καρολίνα, έχει μιλήσει η μητέρα μου μαζί της. Πιστεύω θα γυρίσει αύριο. Σήμερα ταξιδεύει. Δεν έβγαλε πικρία. Ήταν πολύ γεμάτη και χαρούμενη. Δεν ήξερε που πάει. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν μόνο ριάλιτι» είπε αρχικά ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα.

Σχετικά με τα γυμνά πλανά σχολίασε: «Περιμένω λίγο την τοποθέτησή της πάνω σε αυτό το κομμάτι. Να γυρίσει να το συζητήσουμε, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε εκεί. Μπορεί να επηρεάστηκε. Τηλεοπτικά βγαίνει διαφορετικά. Θα της πω πώς ήταν μια κακή στιγμή. Ξαφνιαστήκαμε, εντάξει».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share