Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέο «πλήγμα» για τους Amigos - Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Στην κρίση του κοινού μαζί με την Ελένη

16 Ιουνίου 2021 01:17
Survivor 4: Νέο «πλήγμα» για τους Amigos - Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor φτάνει πια προς το τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουν απομείνει μονάχα πέντε παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, μετά τη διαδικασία της αποχώρησης, που επίκειται, με τους Amigos να κινδυνεύουν να χάσουν ξανά παίκτη.

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το νησί, η Ελένη Χαμπέρη τέθηκε ως η πρώτη υποψήφια στην κρίση του κοινού, σε μια απόφαση του Σάκη που εξέπληξε, αφού όλοι περίμεναν τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, πάντως, ο Σάκης ως νικητής είχε πάλι την ευκαιρία να υποδείξει κάποιον υποψήφιο.

Survivor 4: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ασημακόπουλος

Αυτή την φορά, ο Ασημακόπουλος δε γλίτωσε την υποψηφιότητα και ήταν κάτι, άλλωστε, που είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγωνίσματος πως περίμενε. Κάπως έτσι, η Ελένη και ο Ασημακόπουλος είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία το ποιος θα είναι ο τρίτος.

Survivor spoiler 15/06: «Άγρια» επίθεση Σάκη σε Ασημακόπουλο - «Τώρα να δεις τι έχεις να πάθεις»

Survivor spoiler: Λίγες μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι να μάθουμε τον νικητή στον τέταρτο κύκλο του Survivor και οι κόντρες μεταξύ των παικτών συνεχίζονται, βλέποντας ότι πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δεν είναι μυστικό, ότι η «οικογένεια» Σάκη και Μαριαλένας βρίσκεται σε μεγάλη ένταση με τους Amigos. Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν «βέλη» με κάθε ευκαιρία, με τη διαμάχη τους να είναι εμφανής σε κάθε επεισόδιο και κάθε παίκτη να αποτελεί, επί της ουσίας, μια «ωρολογιακή βόμβα».

Αυτό είναι και κάτι φυσιολογικό, ασφαλώς, καθώς υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται εδώ και έξι μήνες περίπου στον Άγιο Δομίνικο. Τα νεύρα είναι λογικό να «τεντώνονται» με οποιαδήποτε αφορμή, ανάλογα με το πόσο... άχτι έχει κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σάκη Κατσούλη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler: Νέα ένταση ανάμεσα σε Σάκη και Ασημακόπουλο

Οι δυο τους βρέθηκαν εκ νέου σε ένταση λίγο μετά το συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα, φυσικά, έχουν τσακωθεί αρκετές φορές, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, με τον Σάκη να θεωρεί πως ο Ασημακόπουλος κινεί τα νήματα για τους Amigos και το δεύτερο να πιστεύει ότι ο Κατσούλης δρα... βάσει σχεδίου έχοντας μελετήσει τα πάντα προτού ταξιδέψει στο νησί.

Η κόντρα τους επανήλθε στην επιφάνεια με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, με τον Σάκη να την υποδεικνύει και τους Amigos να εκπλήσσονται, καθώς περίμεναν να βρεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αντέδρασε μετά το συμβούλιο πίσω από τις κάμερες, ζητώντας το λόγο από τον Σάκη, για να απαντήσει κι εκείνος με τη σειρά του. «Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις, μην νομίζεις πως σε έχω ξεχάσει», του είπε, με τους δύο να βρίσκονται και πάλι σε μεγάλη ένταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share