Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Survivor 4: Το ζεστό βλέμμα και το «σε αγαπάω» του Σάκη στη Μαριαλένα

«Μια ζωούλα έχασα μόνο...»

16 Ιουνίου 2021 00:57
Survivor 4: Το ζεστό βλέμμα και το «σε αγαπάω» του Σάκη στη Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν τη δική τους... ιστορία στο Survivor και πριν από αυτό, φυσικά, με τους δύο να μην κρύβουν τα αισθήματα του ενός για τον άλλο.

Το δίδυμο έχει υπάρξει, άλλωστε, ζευγάρι στο παρελθόν και, παρότι το καλοκαίρι είχαν χωρίσει, ήρθαν και πάλι πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο, με τον έναν να στηρίζει τον άλλον, ειδικά στα αγωνίσματα με έπαθλο την ατομική ασυλία.

Survivor 4: Η εκδήλωση αγάπης του Σάκη στη Μαριαλένα

Στο σημερινό αγώνισμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε κάτι που την έκανε να χάσει την ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο δύο από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά. Αμέσως μετά εκείνος της είπε: «Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: «Μπράβο αγάπη μου».

Survivor 4: Επίθεση Σάκη σε Ελένη - «Μάθε να σέβεσαι επιτέλους»

Σε επίθεση προς την Ελένη Χαμπέρη προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, με τον ίδιο να τη θεωρεί «ψεύτικη» σχετικά με τη στάση της μέσα στο ριάλιτι, αλλά και αχάριστη λόγω του γεγονότος, ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης έγινε έξαλλος με τις κατηγορίες των Amigos εναντίον του και αρχικά τα έβαλε μαζί τους για την αντίδρασή τους στην αποχώρηση της Καρολίνας, που ήταν με χαμόγελα παρά το ότι έχασαν μια πολύ καλή φίλη. Δεν έχασε, έτσι, την ευκαιρία να μιλήσει για «λυκοφιλίες».

Survivor 4: Η αντίδραση του Σάκη στην τακτική της Ελένης

Ο Σάκης, κάπως έτσι, συνέχισε την επίθεση στο πρόσωπο της Ελένης αυτή την φορά, λέγοντας πως δεν είναι... μαριονέτα της, ώστε από τη μία να τον αποθεώνει και να έρχεται κοντά του στα έπαθλα, αλλά από την άλλη να βάζει λόγια εναντίον του στην παραλία.

Αμέσως μετά, μάλιστα, μετά από μια αναφορά της Μαριαλένας, όπου αποκάλυψε πως η Ελένη, που είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, αποκάλεσε το δίδυμο ως «ο άνθρωπος αυτός και η κοπέλα μαζί του», αντέδρασε έντονα. «Εγώ είμαι ο Σάκης Κατσούλης κι εκείνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δηλαδή κάπου ώπα. Ελένη, θα σέβεσαι κάποια πράγματα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share