Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Survivor 4: «Σάκη σταμάτα να μιλάς για σεβασμό και βγάλε τον αληθινό σου χαρακτήρα»

Το Twitter «δικάζει» τον Κατσούλη για τη στάση του και τη Μαριαλένα για... την προσωπικότητά της

15 Ιουνίου 2021 23:47
Survivor 4: «Σάκη σταμάτα να μιλάς για σεβασμό και βγάλε τον αληθινό σου χαρακτήρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor συνεχίζεται... το ίδιο δυναμικά και σήμερα (15/6), προσφέροντας αρκετές αφορμές για σχολιασμό, με το Twitter φυσικά να επικεντρώνεται στις περιπέτειες του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους έχουν στοχεύσει αυτή την φορά την Ελένη Χαμπέρη, κάτι που είναι φυσικά εμφανέστατο, με τη Μαριαλένα μάλιστα να έχει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Ο Σάκης, βέβαια, δεν έκρυψε επίσης τα νεύρα του νωρίτερα, λέγοντας πως η Ελένη οφείλει να δείχνει το σεβασμό και τον χαρακτήρα της.

Survivor 4: Το Twitter... γλεντάει ξανά Μαριαλένα και Σάκη

Οι ατάκες τους δεν πέρασαν απαρατήρητες, με το Twitter να μην ξεχνά τη στάση των δύο παικτών σε αρκετά περιστατικά του παρελθόντος και να αναφέρει πως δεν είναι και... το πιο έξυπνο να μιλά ο Σάκης για σεβασμό, όταν κάποτε έχει αποφασίσει να «κρεμάσει» την ομάδα του. Αρκετή κριτική, φυσικά, δέχεται και η Μαριαλένα για τις αναφορές της Ελένης χωρίς τα ονόματα του διδύμου στην παραλία.

Survivor spoiler 15/06: «Άγρια» επίθεση Σάκη σε Ασημακόπουλο - «Τώρα να δεις τι έχεις να πάθεις»

Survivor spoiler: Λίγες μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι να μάθουμε τον νικητή στον τέταρτο κύκλο του Survivor και οι κόντρες μεταξύ των παικτών συνεχίζονται, βλέποντας ότι πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δεν είναι μυστικό, ότι η «οικογένεια» Σάκη και Μαριαλένας βρίσκεται σε μεγάλη ένταση με τους Amigos. Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν «βέλη» με κάθε ευκαιρία, με τη διαμάχη τους να είναι εμφανής σε κάθε επεισόδιο και κάθε παίκτη να αποτελεί, επί της ουσίας, μια «ωρολογιακή βόμβα».

Αυτό είναι και κάτι φυσιολογικό, ασφαλώς, καθώς υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται εδώ και έξι μήνες περίπου στον Άγιο Δομίνικο. Τα νεύρα είναι λογικό να «τεντώνονται» με οποιαδήποτε αφορμή, ανάλογα με το πόσο... άχτι έχει κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σάκη Κατσούλη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler: Νέα ένταση ανάμεσα σε Σάκη και Ασημακόπουλο

Οι δυο τους βρέθηκαν εκ νέου σε ένταση λίγο μετά το συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα, φυσικά, έχουν τσακωθεί αρκετές φορές, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, με τον Σάκη να θεωρεί πως ο Ασημακόπουλος κινεί τα νήματα για τους Amigos και το δεύτερο να πιστεύει ότι ο Κατσούλης δρα... βάσει σχεδίου έχοντας μελετήσει τα πάντα προτού ταξιδέψει στο νησί.

Η κόντρα τους επανήλθε στην επιφάνεια με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, με τον Σάκη να την υποδεικνύει και τους Amigos να εκπλήσσονται, καθώς περίμεναν να βρεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αντέδρασε μετά το συμβούλιο πίσω από τις κάμερες, ζητώντας το λόγο από τον Σάκη, για να απαντήσει κι εκείνος με τη σειρά του. «Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις, μην νομίζεις πως σε έχω ξεχάσει», του είπε, με τους δύο να βρίσκονται και πάλι σε μεγάλη ένταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share