Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor 4: «Ξέσπασαν» οι Amigos - «Ο Σάκης θέλει να κρατήσει μόνη γυναίκα και βασίλισσα τη Μαριαλένα»

«Θέλει να την κάνει Queen Μαριαλένα και βγαίνει μπροστά»

15 Ιουνίου 2021 22:39
Survivor 4: «Ξέσπασαν» οι Amigos - «Ο Σάκης θέλει να κρατήσει μόνη γυναίκα και βασίλισσα τη Μαριαλένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ξέσπασμα» προχώρησαν οι Amigos στο Survivor, με την εν λόγω παρέα να τα βάζει ξανά με τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το γεγονός, ότι υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών γίνεται ολοένα και εντονότερη, με τα αγόρια της παρέας να αντιδρούν στην υποψηφιότητα της Ελένης, καθώς ήταν μια έκπληξη, αφού όλοι περίμεναν να τεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor 4: Η αντίδραση των Amigos στη «λάσπη» του Σάκη

Η στάση του Σάκη, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, που θεωρούν πως η υποψηφιότητα της Ελένης ήρθε, προκειμένου να «ξεπαστρέψει» όλες τις γυναίκες και να μείνει μοναδική στην παραλία ως «βασίλισσα» η Μαριαλένα, αφού και η Καρολίνα έχει αποχωρήσει.

Σχετικά με την τελευταία, μάλιστα, ο Ηλίας τοποθετήθηκε για τις «μπηχτές» περί μη έντονης αντίδρασης των Amigos στην αποχώρησή της. «Το πόσο στενοχωρήθηκα άσε εμένα να το ξέρω, δε σου πέφτει λόγος», είπε στην κάμερα.

Survivor spoiler 15/06: «Άγρια» επίθεση Σάκη σε Ασημακόπουλο - «Τώρα να δεις τι έχεις να πάθεις»

Survivor spoiler: Λίγες μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι να μάθουμε τον νικητή στον τέταρτο κύκλο του Survivor και οι κόντρες μεταξύ των παικτών συνεχίζονται, βλέποντας ότι πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δεν είναι μυστικό, ότι η «οικογένεια» Σάκη και Μαριαλένας βρίσκεται σε μεγάλη ένταση με τους Amigos. Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν «βέλη» με κάθε ευκαιρία, με τη διαμάχη τους να είναι εμφανής σε κάθε επεισόδιο και κάθε παίκτη να αποτελεί, επί της ουσίας, μια «ωρολογιακή βόμβα».

Αυτό είναι και κάτι φυσιολογικό, ασφαλώς, καθώς υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται εδώ και έξι μήνες περίπου στον Άγιο Δομίνικο. Τα νεύρα είναι λογικό να «τεντώνονται» με οποιαδήποτε αφορμή, ανάλογα με το πόσο... άχτι έχει κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σάκη Κατσούλη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler: Νέα ένταση ανάμεσα σε Σάκη και Ασημακόπουλο

Οι δυο τους βρέθηκαν εκ νέου σε ένταση λίγο μετά το συμβούλιο του νησιού. Νωρίτερα, φυσικά, έχουν τσακωθεί αρκετές φορές, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, με τον Σάκη να θεωρεί πως ο Ασημακόπουλος κινεί τα νήματα για τους Amigos και το δεύτερο να πιστεύει ότι ο Κατσούλης δρα... βάσει σχεδίου έχοντας μελετήσει τα πάντα προτού ταξιδέψει στο νησί.

Η κόντρα τους επανήλθε στην επιφάνεια με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, με τον Σάκη να την υποδεικνύει και τους Amigos να εκπλήσσονται, καθώς περίμεναν να βρεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αντέδρασε μετά το συμβούλιο πίσω από τις κάμερες, ζητώντας το λόγο από τον Σάκη, για να απαντήσει κι εκείνος με τη σειρά του. «Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις, μην νομίζεις πως σε έχω ξεχάσει», του είπε, με τους δύο να βρίσκονται και πάλι σε μεγάλη ένταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share