Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Σάκη σε Ελένη - «Μάθε να σέβεσαι επιτέλους»

«Δηλαδή κάπου ώπα, έλεος πια»

15 Ιουνίου 2021 22:23
Survivor 4: Επίθεση Σάκη σε Ελένη - «Μάθε να σέβεσαι επιτέλους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση προς την Ελένη Χαμπέρη προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, με τον ίδιο να τη θεωρεί «ψεύτικη» σχετικά με τη στάση της μέσα στο ριάλιτι, αλλά και αχάριστη λόγω του γεγονότος, ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης έγινε έξαλλος με τις κατηγορίες των Amigos εναντίον του και αρχικά τα έβαλε μαζί τους για την αντίδρασή τους στην αποχώρηση της Καρολίνας, που ήταν με χαμόγελα παρά το ότι έχασαν μια πολύ καλή φίλη. Δεν έχασε, έτσι, την ευκαιρία να μιλήσει για «λυκοφιλίες».

Survivor 4: Η αντίδραση του Σάκη στην τακτική της Ελένης

Ο Σάκης, κάπως έτσι, συνέχισε την επίθεση στο πρόσωπο της Ελένης αυτή την φορά, λέγοντας πως δεν είναι... μαριονέτα της, ώστε από τη μία να τον αποθεώνει και να έρχεται κοντά του στα έπαθλα, αλλά από την άλλη να βάζει λόγια εναντίον του στην παραλία.

Αμέσως μετά, μάλιστα, μετά από μια αναφορά της Μαριαλένας, όπου αποκάλυψε πως η Ελένη, που είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, αποκάλεσε το δίδυμο ως «ο άνθρωπος αυτός και η κοπέλα μαζί του», αντέδρασε έντονα. «Εγώ είμαι ο Σάκης Κατσούλης κι εκείνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δηλαδή κάπου ώπα. Ελένη, θα σέβεσαι κάποια πράγματα».

Survivor spoiler 15/06: Κόλαση με τον Ελένη Χαμπέρη μετά το συμβούλιο! Άρχισε να ουρλιάζει

Χαμός μαθαίνουμε πως έγινε μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 κι αυτή την φορά πρωταγωνίστρια ήταν η πρώτη προτεινόμενη προς αποχώρηση, Ελένη Χαμπέρη!

Από εκεί που η Ελένη στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, ξεπέρασε τα όρια της και οι συμπαίκτες της την είδαν έτσι όπως δεν την έχουν ξαναδεί.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα κι ενώ όλοι περίμεναν να δώσει προτεινόμενο τον Ασημακόπουλο - ειδικά μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν - εκείνος δήλωσε πως αισθάνθηκε ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share