Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Καθηλωμένη μετά από το ατύχημα η Σοφία Μαργαρίτη - Τραγικές ώρες

Δεν μπορεί να εργαστεί για να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένειά της

15 Ιουνίου 2021 15:14
Survivor spoiler: Καθηλωμένη μετά από το ατύχημα η Σοφία Μαργαρίτη - Τραγικές ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε αναγκαστικά πριν 3 μήνες από το Survivor 4! Ο τραυματισμός που έπαθε στο πόδι της απαιτούσε πλήρη ακινητοποίηση κι έτσι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στους στίβους μάχης.

Οι γιατροί αποφάσισαν πως το καλύτερο για την υγεία της ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όταν επέστρεψε, λοιπόν, στο σπίτι της ξεκίνησε ο μεγάλος Γολγοθάς.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο και από τότε κυκλοφορεί με πι. Το πρωί της Τρίτης συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Ευτυχείτε και ενώ σχολίασε τα δρόμενα του Survivor αποκάλυψε και την τωρινή κατάσταση της υγείας της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Σοφίας Μαργαρίτη

Για την ακρίβεια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε πως ο τραυματισμός στο πόδι την έχει καθηλώσει στο σπίτι. Η μετακίνηση της απαγορεύεται αυστηρά από τους γιατρούς. Δεν πρέπει ούτε να το πατάει. Αν πρέπει να πάει κάπου, έχει τις πεταρίτσες της πλέον.

Όλο αυτό, βέβαια, εκτός από ψυχικά της κοστίζει και οικονομικά αφού δεν μπορεί να εργαστεί για να αποφέρει έσοδα στο σπίτι και την οικογένειά της.

Παρ' όλα αυτά η παίκτρια τόνισε πως η παραγωγή του Ατζούν έχει καλύψει όλα τα έξοδα και την φροντίζει στο έπακρο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η Σοφία Μαργαρίτη στο παρακάτω βίντεο:

«Τα παιδιά μου μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει»

Στην πρώτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ο τραυματισμός. Δεν ήταν τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Είναι σοβαρός. Έχω σπάσει το δάχτυλο και έχω στραμπουλίζει άλλα δύο δάχτυλα στο αριστερό μου πόδι. Θα πρέπει αυτό να το δω. Κάνω θεραπεία αυτή τη στιγμή. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μετακινούμαι με πατερίτσες».

«Δεν έχω σταματήσει να τρώω. Απολαμβάνω τους φίλους μου, τους γονείς μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Χαρήκαν πάρα πολύ που είδαν τη μαμά τους μετά από τόσο καιρό. Μου είχαν λείψει πάρα πολύ.

Μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει, Καρύδες δεν μπόρεσα να πάρω, αλλά έχω πάρει πάρα πολλά κοχύλια, κάπου στα πέντε κιλά. Θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να προσφέρω στους δικούς μου ήταν ένα κοχύλι»

Και συνέχισε λέγοντας...

«Σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν κάνουν διακοπές στο Survivor. Γινόντουσαν συζητήσεις για το πόσα χρήματα παίρνει ο καθένας.

Εμένα δεν μου είχε τάξει τίποτα ο Τριαντάφυλλος. Είχα απομακρυνθεί από την παρέα γενικότερα. Μπορεί και να έγινε. Η πείνα και οι ακραίες καταστάσεις μπορεί να σε μεταλλάξουν. Το παιχνίδι είναι τόσο σκληρό και πρέπει να το ακολουθήσεις. Ο Κοψιδάς και ο James βαφτίστηκαν αρχηγοί για τη σύνθεση των ομάδων. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί, λαϊκό.

Το έπαθλο είναι μεγάλο, αλλά εγώ δεν είχα καμία στρατηγική. Σίγουρα θα ξαναέμπαινα. Και αύριο θα έμπαινα αν ήταν καλά το πόδι μου. Έχω κερδίσει μόνο από αυτό το παιχνίδι. Εγώ ελπίζω να κερδίσει κάποιος που έχει πραγματικά ανάγκη τα χρήματα. Για νικητές βλέπω τον James, τον Σάκη και τον Νίκο»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share