Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 15/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Ιουνίου 2021 07:36
Survivor spoiler 15/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 15/06: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 με τους έξι παίκτες να μάχονται για να εξασφαλίσουν την θέση τους στη τελική 5αδα! Ποιος κερδίζει;

Χτες, για ακόμα μια φορά τις τελευταίες βδομάδες, ο Ατζούν κατάφερε να βγάλει όλα τα spoils λάθος! Δεν ήμασταν μόνο εμείς που πέσαμε έξω αλλά όλα τα sites και σελίδες που ασχολούνται με το Survivor! Είχαμε όλοι την πληροφορία πως υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος και όχι η Ελένη Χαμπέρη που βρέθηκε τελικά στον τάκο! Η αλήθεια είναι όμως πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Ελένη θα ήταν υποψήφια αφού οι... μισοί παίκτες καλούνται να βρεθούν, αυτή την βδομάδα, στη δύσκολη θέση!

Σήμερα λοιπόν θα έχουνε την δεύτερη μάχη της ασυλίας! Γνωρίζετε πολύ καλά πως αν κάποια ασυλία δεν πάει στο δίδυμο Μαριαλένα ή Σάκη θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι! Οπότε καλούνται να παίξουν για να διατηρήσουν και οι δύο τις θέσεις του στον Άγιο Δομίνικο, για ακόμα μια εβδομάδα! Θα τα καταφέρει; Τι αναφέρει το spoil της ημέρας; Να ξεκαθαρίσουμε με την ευκαιρία πως πλέον καμία διαρροή δεν πρέπει να την θεωρείται 100% σίγουρη!

Survivor spoiler 15/06 νικητής

Survivor spoiler 15/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Οι έξι παίκτες καλούνται λοιπόν να μπουν στη θέση να παίξουν για την... πάρτι τους και να φτάσουν μέχρι τον τελικό! Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε ακόμα δύο αποχωρήσεις και μετά 4 παίκτες να επιστρέψουν την Ελλάδα για την τελική μάχη! Ποιος θα είναι λοιπόν ο προτελευταίος που θα φύγει; Ποιους θα βρει απέναντί της η Ελένη Χαμπέρη αυτή την εβδομάδα;

Τον υποψήφιο ή υποψήφια θα δώσει ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία της ημέρας! Ποιος είναι αυτός; Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ανέφεραν πως σίγουρα μια ασυλία μέσα στην εβδομάδα παίρνει ο Σάκης και ο Ηλίας! Ο Σάκης πήρε (δεν αποκλείουμε να πάρει και δεύτερη) οπότε πιθανό αρκετά είναι να κερδίσει σήμερα ο Ηλίας! Όταν έχουμε spoil θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share