Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 14/6: Μαριαλένα και Σάκης «δικάζουν» τους Amigos - Πιο σκληρός από ποτέ ο Ασημακόπουλος (Video)

«Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς»

14 Ιουνίου 2021 19:20
Survivor trailer 14/6: Μαριαλένα και Σάκης «δικάζουν» τους Amigos - Πιο σκληρός από ποτέ ο Ασημακόπουλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 14/6: Ήταν που ήταν έντονα τα πράγματα στην παραλία του Survivor μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας και Amigos, ήρθε η αποχώρηση της Καρολίνας και τα απογείωσε όλα. Ο Σάκης Κατσούλης την έβγαλε στον τάκο και μεταξύ Ελένης και Μαριαλένας, ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ωστόσο, άλλοι περιμέναμε να στεναχωρηθούν και άλλοι τελικά τα έβαψαν μαύρα! Και αυτό γιατί μόνο το ζευγάρι φάνηκε να λυπάται με την εξέλιξη αυτή, ενώ απεναντίας οι κολλητοί της, Amigos, ξαφνικά κατάλαβαν πως... δεν υπάρχει χρόνος ούτε για συναισθηματισμούς αλλά ούτε και για κλάματα!

Τελείως λοιπόν απαθέστατους τους βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε λίγα λεπτά πριν για το αποψινό επεισόδιο, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να τους «δικάζουν» για την αντιμετώπιση τους.

Το θέμα αυτό όμως δεν θα μείνει μόνο στην παραλία αλλά θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Μαριαλένα θα τα.. χώσει κανονικότατα στον Γιώργο Ασημακόπουλο για την συμπεριφορά του, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει πιστός στην «αναισθησία» του και να ξεκαθαρίζει πως υπάρχει ζωή.. και μετά το Survivor και πως δεν πεθαίνει κανείς, απλά επιστρέφει σπίτι του.

Χαμός λοιπόν και στο αποψινό επεισόδιο, στο οποίο να υπενθυμίσουμε ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ατομική ασυλία.

Το trailer του Survivor 14/6

Survivor spoiler 14/06: Σε τραγική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος!

Δύσκολα 24ωρα φαίνεται πως διανύει ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες!

Τι συμβαίνει με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, αισθάνεται πολύ πιεσμένος τους τελευταίους μήνες. Σε πολλά επεισόδια τον βλέπουμε να "σπάει" , να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share