Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Μπόγδανος: «Ο Σάκης με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση» (Video)

Η αντίδραση του Ασημακόπουλου

13 Ιουνίου 2021 21:59
Survivor 4 - Μπόγδανος: «Ο Σάκης με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Με εντάσεις και σχολιασμούς ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή τα όλα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και επέλεξε να βγάλει στον τάκο την Μαριαλένα.

Ωστόσο ο Σάκης επενέβη και του ζήτησε σαν χάρη, να βγάλει εκείνον υποψήφιο, κάτι που όμως δεν έγινε. Μετά λοιπόν την επιστροφή τους στην παραλία, ο Ηλίας και οι Amigos συζητούσαν το συγκεκριμένο γεγονός, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο Σάκης τον έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και όπως ένιωσε μια τεράστια πίεση. Παράλληλα δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα το ταξίδι στις Μπαχάμες.

Τα σχόλια του Ηλία για τον Σάκη

Ασημακόπουλος: «Παρακολούθησα ένα θέατρο μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας πολύ κακοστημένο»

Οι Amigos έθαψαν καθαρά το ζευγάρι και δήλωσε πως πρόκειται για ένα κακοστημένο θέατρο και πως θα έπρεπε όλο αυτό να έχει αποφευχθεί, μιας και ο Ηλίας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέμενε πως τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα όλο αυτό που έκαναν στο συμβούλιο συνεννοημένο και στημένο, προκειμένου να.. πουλήσουν τον έρωτα τους!

Survivor spoiler: Με βύσμα ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Εκτός του ότι είναι από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες, η σχέση του μέσα στο παιχνίδι με την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα, η οποία είχε σχέση πίσω στην Ελλάδα, έχει σχολιαστεί πολύ έντονα με πολλούς να λένε πως σίγουρα θα είναι και πάλι μαζί μετά το τέλος του ριάλιτι.

Μπορεί να έχει αρκετούς θαυμαστές που τον στηρίζουν, ωστόσο αρκετοί είναι και οι τηλεθεατές πως τον κράζουν λόγω της συμπεριφοράς του, λέγοντας πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share