Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 13/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

13 Ιουνίου 2021 12:17
Survivor spoiler 13/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor έρχεται ξανά σήμερα Κυριακή (13/6) στις οθόνες μας και τρεις γυναίκες παλεύουν για το ποια θα αποχωρήσει και το ποιες δύο θα βρεθούν μεταξύ των έξι κορυφαίων του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ελένη Χαμπέρη, η Καρολίνα Καλύβα και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τα τρία κορίτσια, που τέθηκαν στην κρίση του κοινού και σε σήμερα θα γνωρίζουμε το ποια θα έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δε θα τα έχει καταφέρει ένα «βήμα» πριν από τον τελικό.

Υπενθυμίζεται, ότι νικητές των ατομικών ασυλιών ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η ίδια η Μαριαλένα και ο Ηλίας Μπόγδανος, για να προκύψουν αντίστοιχα οι υποψηφιότητες στις τρεις μέρες. Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για μια σπουδαία «μάχη», με το κοινό να κάνει την έκπληξη στις προτιμήσεις του.

Τα τελευταία γεγονότα στην παραλία, άλλωστε, έχουν κάνει ακόμη πιο συμπαθή στον κόσμο τη Μαριαλένα, παρότι έχει κι εκείνη τη... δική της ιστορία στο Survivor. Η ίδια, ωστόσο, έχει καταφέρει κυρίως εξαιτίας της στάσης των Amigos να πάρει πόντους μαζί με τον Σάκη, κάτι που τους έχει καταστήσει μέχρι και φαβορί.

Survivor spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Κάπως έτσι, η Μαριαλένα μπορεί να πει κανείς πως έχει μια ασφάλεια εν όψει, αν και πριν από λίγο καιρό είχε εγείρει αμφιβολίες ως προς της ψήφους που έπαιρνε, ειδικά την εβδομάδα που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος.

Ποια παίκτρια, όμως, θα φύγει από το παιχνίδι σήμερα και δε θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor; Ποια θα φτάσει μια ανάσα από τον τελικό, αλλά θα αποχωρήσει και θα γυρίσει μόνη της στην Ελλάδα;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Η ανατροπή έρχεται, καθώς μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο για αποχώρηση της Ελένης, υπολογίζοντας και την απήχηση της Καρολίνας, αλλά τελικά η τελευταία είναι εκείνη, που θα φύγει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share