Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 13/6: Σάκης και Μαριαλένα στο στόχαστρο των Amigos πριν το συμβούλιο - Η Τουρκία στο κόλπο για... τις Μπαχάμες (Video)

«Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!»

12 Ιουνίου 2021 12:33
Survivor trailer 13/6: Σάκης και Μαριαλένα στο στόχαστρο των Amigos πριν το συμβούλιο - Η Τουρκία στο κόλπο για... τις Μπαχάμες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 13/6: Ένα εντυπωσιακό επεισόδιο έρχεται το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, το οποίο έχει να προβληθεί από την Τρίτη. Με την εκκρεμότητα της αποχώρησης, που θα ανακοινωθεί στο τέλος του επεισοδίου έρχονται τα πρώτα πλάνα από το αυριανό επεισόδιο. Επίσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Καρολίνα Καλύβα και η Ελένη Χαμπέρη βρίσκονται σε έντονη κόντρα τελευταία και ειδικά η πρώτη έχει μπει στο στόχαστρο, επιχειρώντας να αντιδράσει απέναντι στις άλλες δύο κοπέλες, βάζοντας τις δικές της «φυτιλιές».

Στο στόχαστρο των Amigos βρίσκονται ο Σάκης και η Μαριαλένα, με τον Ασημακόπουλο να κατηγορεί ευθέως το… ζευγάρι ότι τους κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια τους.

Τόσο ο Ηλίας όσο και η Καρολίνα σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κίνηση του Σάκη να επιχειρήσει να προστατεύσει τη Μαριαλένα και να πάρει τη θέση της ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αγώνισμα της ημέρας θα δούμε ξανά μικτή ελληνοτουρκική μάχη! Το έπαθλο για άλλη μία φορά θα είναι απίστευτα εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στις Μπαχάμες, όπως ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 4: «Καρφί» του Αλέξη για Σάκη και Μαριαλένα - Αποκάλυψη του ηθοποιού στον αέρα

Μια μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor έκανε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έριξε το «καρφί» του.

Αφού τελείωσε το ραντεβού που είχε με την Acun Media και μίλησε για το τηλεφώνημα με Τζέιμς και Μπάρτζη ο ηθοποιός απάντησε σε αρκετά ερωτήματα αλλά όχι σε όλα. Εκείνα που δεν έθιξε ξεκάθαρα παρουσιάζουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί η γλώσσα του σώματος λέει πολλά περισσότερα από τις λέξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι για μένα ήταν αυτή που είδα τον Ηλία να φεύγει εκτός ορίων, μετά από μια ατάκα που είπα ότι θα τον ψηφίσω και γω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελα να φτάσουμε μέχρι εκεί».

«Τα αρνητικά σχόλια που διάβασα αφού βγήκα από το παιχνίδι με αδικούν νομίζω και δεν είναι τόσο αληθινά»» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είπε η Ελευθερία Ελευθερίου ότι έγινε σεξ στο Survivor;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς για να… αρχίσει να ξεροβήχει αμέσως μετά με νόημα! «Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor ο Σάκης αλλά πιστεύω ότι θα το κερδίσει ο Ηλίας».

Όσον αφορά το αν πιστεύει πως ο Σάκης ενδιαφέρεται πραγματικά για την Μαριαλένα... Η έκφρασή του στο παρακάτω τα λέει όλα!

Η πρόταση για τον Αλέξη από... μεξικάνικη σειρά

Ο Αλέξης Παππάς δε θα μείνει για πολύ καιρό... χωρίς δουλειά μετά το Survivor, με το γνωστό ηθοποιό να ετοιμάζεται για μια νέα σειρά του ΣΚΑΪ και, μάλιστα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Παππάς συναντήθηκε με το κανάλι και συζήτησε για τη μελλοντική τους συνεργασία. Όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, όπως φαίνεται θα τον δούμε σε μια «βραζιλιάνικη» σειρά της οποίας την απόδοση κάνει η Ντέλα Φώσκολου, ωστόσο μέχρι στιγμής τίτλος δεν υπάρχει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share