Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιστρέφει στα "μπουζούκια" ο Τριαντάφυλλος μετά το Survivor - Στο ίδιο σχήμα με Βανδή - Βίσση!

"Χρυσή" ευκαιρία!

11 Ιουνίου 2021 14:08
Επιστρέφει στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος μετά το Survivor- μάλλον - έκλεισε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη Φωλιά των Κου Κου, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθεί σε κεντρικό νυχτερινό μαγαζί προκειμένου να πλαισιώσει την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή στην πολυαναμενόμενη σκηνική τους συνύπαρξη, αφού χτες συναντήθηκε και με έναν πολύ στενό του συνεργάτη!

«To συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές! Αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του STAR.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δημιουργηθεί όντως τέτοιο σχήμα, θα πρέπει να κάνουμε κράτηση για να τους δούμε κανένα τρίμηνο πριν!

Αστυνόμευση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Όπως είναι ευρέως γνωστό ο Τριαντάφυλλος μένει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Πόρτο Ράφτη με πισίνα!

Μετά τα όσα συμβαίνουν έξω από το σπίτι του τον τελευταίο καιρό, πληροφορίες του Vanda'as blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr αναφέρουν πως οι υπόλοιποι κάτοικοι του συγκροτήματος έχουν αρχίσει να θορυβούνται.

Βλέπετε, μπορεί ο Ντάφυ να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο αλλά υπάρχουν και haters που... δεν ξέρεις μέχρι πιο σημείο μπορεί να φτάσουν!

Άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πρώην παίκτης του Survivor με τους υπόλοιπους "συγκάτοικους" στο Πόρτο Ράφτη συζητούν το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ασφάλεια στο συγκρότημα.

Εκτός από κάμερες που ήδη υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η ιδέα για αστυνόμευση. Το τι θα συμβεί βέβαια κι αν αυτό θα πραγματοποιηθεί δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα με σιγουριά.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Ξέρετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share