Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πρώτη έξοδος του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor: Για φαγητό στο Πόρτο Ράφτη!

Οι επαγγελματικές συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά!

11 Ιουνίου 2021 11:40
Η πρώτη έξοδος του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor: Για φαγητό στο Πόρτο Ράφτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ο Τριαντάφυλλος, δέχτηκε ένα απέραντο κύμα αγάπης. Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι του, στην οικογένειά του και στον γιο του Νικόλα, ο οποίος του έλειψε με όλη του την ψυχή.

Τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην πατρίδα και άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, έχει ήδη αρχίσει να συζητάει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή σε εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

Survivor: "Μπαμπά μην ξαναφύγεις" - Οι πρώτες λέξεις του μικρού Νικόλα στον πατέρα του, Τριαντάφυλλο!

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια του μετά την εμπειρία που έζησε στο Survivor 4 και κράτησε ξανά στην αγκαλιά του το γιο του και την σύζυγό του, η οποία ενοχλείται μόλις βλέπει κάμερες να την τραβάνε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό, ο γιος του με το που τον είδε να μπαίνει στο σπίτι τον παρακάλεσε να μην ξαναφύγει λέγοντας του «Μπαμπά, μην ξαναφύγεις». Ενώ, συγκινούν τα ντοκουμέντα που τον είχε συνέχεια στην αγκαλιά του. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share