Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πρόβλημα με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά

Για ποιο λόγο πήγε στην Acun Media και ποιος παραγωγός τον θέλει... σαν τρελός;

10 Ιουνίου 2021 22:19
Survivor 4: Πρόβλημα με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέμα προέκυψε σχετικά με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά, ο οποίος βρέθηκε στην Acun Media με το δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα, την Πέμπτη (10/6).

O πρώην παίκτης του Survivor με χαμόγελο και φειδωλός στις δηλώσεις του, μετά κι από ένα σημαντικό τηλεφώνημα που είχε, αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει, δυο από αυτές μάλιστα αφορούν στην παρουσίαση. «Θα έχουμε ωραία πράγματα, υπάρχουν ωραίες προτάσεις και θα τα δούμε όλα. Οι προτάσεις είναι πολύ ωραίες».

Ο λόγος που πήγε στα γραφεία της Acun σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Στέλιου Σούρλα, ήταν για μια συζήτηση περί του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες. Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο λίγες ώρες πριν είχε ραντεβού και με τον Alpha.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι στα τηλεοπτικά πράγματα, το πού θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.

Αυτός ο παραγωγός θέλει... σαν τρελός τον Αλέξη Παππά

Survivor spoiler: Μπορεί το κεφάλαιο Survivor να έχει τελειώσει οριστικά για τον Αλέξη Παππά αλλά η συμμετοχή του στο ριάλιτι του έχει κάνει τεράστιο καλό!

Μπορεί να σχολιάστηκε αρκετά και όχι θετικά από την παρουσία του στο Survivor 4, όμως ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και όχι απαραίτητα από αυτή του ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεργασίες, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ το όνομά του ακούστηκε και για τον νέο Bachelor στον Alpha, στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ποια είναι όμως η νέα εξέλιξη γύρω από το όνομά του;

Survivor spoiler: Μ' αυτή την εταιρεία μιλάει ο Αλέξης Παππάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Αλέξης Παππάς πρόσφατα είχε ραντεβού στα γραφεία της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη στο Μαρκόπουλο, με τον τελευταία να του ξεκαθαρίζει πως τον θέλει πάση θυσία στην εταιρεία του και δεν τον απασχολεί ακόμα πάνω σε τι θα τον χρησιμοποιήσει!

Μπορεί αυτό να είναι μέσα από ένα show, μπορεί από κάποιο τηλεπαιχνίδι. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρη ο Νίκος Κοκλώνης θέλει σαν τρελό τον Αλέξη Παππά στην ομάδα του. Από τον ΣΚΑΙ το περιμέναμε, από αλλού μας έρχεται το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού. Μάλιστα ο ίδιος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share