Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μαζικά ψυχολογικά προβλήματα για τους παίκτες - Σε τραγική κατάσταση μετά την επιστροφή

Τι συμβαίνει και αρχίζουν να έχουν συμπτώματα κατάθλιψης;

10 Ιουνίου 2021 16:45
Survivor 4: Μαζικά ψυχολογικά προβλήματα για τους παίκτες - Σε τραγική κατάσταση μετά την επιστροφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαζικά ψυχολογικά προβλήματα μοιάζουν να εμφανίζονται σε πρώτη παίκτες του Survivor, μόλις εκείνοι γυρίζουν από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς φαίνεται πως αρχίζουν να... σκέφτονται τι έκαναν για λίγα χρήματα.

Σε επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά ήρθε, αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου, ο οποίος της εξομολογήθηκε πως είναι πολύ στεναχωρημένος για τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.

Ο ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια μετά την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, μέσα από την οποία του απαντούσε σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει και είχε αναφερθεί στο μορφωτικό του επίπεδο.

«Χθες είχαμε μια επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος πραγματικά έχει στεναχωρηθεί και έχει αλλάξει γνώμη για κάτι που είπε και ακούστηκε πολύ λάθος σε πολύ κόσμος. Δηλαδή στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε, όταν ρωτήσαμε για το πως έβλεπε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος είχε πει ότι συγκρίνοντας τον έναν παίκτη με τον άλλον η ευγλωτία του Παππά, η ευελιξία του και γενικότερα το πως μιλούσε σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο, που δεν είχε αυτό το μορφωτικό επίπεδο, ήταν πολύ διαφορετικό. Άρα έδινε ένα προβάδισμα στον Αλέξη Παππά συγκρίνοντας το».

«Όμως αν το ακούσει κάποιος μόνο του, ακούγεται λάθος. Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στρογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου»

«Μου είπε πως «πράγματι το είπα αυτό έτσι αλλά δεν ακούστηκε σωστά και λυπάμαι πολύ για αυτό». Τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και ο Γιώργος Κοψιδάς έχει ξεθυμάνει μέσα του αυτό που νιώθουν όλοι οι παίκτες βγαίνοντας», αποκάλυψε.

Η συγκίνηση της Σαλαγκούδη

Το πρωί της Πέμπτης (10/6) καλεσμένη στο πλατό του Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε - ξανά - για την εμπειρία της στο παιχνίδι και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνη και την οικογένειά της κατά καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαθήματα που πήρα στο Survivor και έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις, σίγουρα τα έχω ξαναζήσει στην πραγματική μου ζωή. Δεν ήταν ότι έπεσα από τα σύννεφα. Σίγουρα μου έμαθε πως κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα και επίσης πόσο σημαντική είναι η οικογένεια μου».

Με πιάνει συναισθηματική φόρτιση στους άλλους, μπροστά στους γονείς μου είμαι πάρα πολύ κουλ και δεν είμαι πολύ εκδηλωτική. Κατάλαβα ότι προφανώς και είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μες στο παιχνίδι, πιέστηκαν πάρα πολύ και είμαι πιο χαλαρή όταν είμαι μαζί τους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του MEGA.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share