Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/06: Αυτά είναι ποσοστά της αποχώρησης - Από τελευταία πρώτη η Μαριαλένα!

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε Καρολίνα και Ελένη;

10 Ιουνίου 2021 08:15
Survivor spoiler 10/06: Αυτά είναι ποσοστά της αποχώρησης - Από τελευταία πρώτη η Μαριαλένα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον δεν θα έχουμε επεισόδιο τις Τετάρτες! Έτσι η χθεσινή μέρα πέρασε δίχως κάτι το ιδιαίτερο.

Από το πρωί της Τετάρτης (09/06) το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με την κοπέλα που αποχώρησε από το Survivor και αυτή την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στο ξενοδοχείο! Όσο για τη σκηνή της αποχώρησης, αυτή θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής (13/06)!

Η αποχώρηση της εβδομάδας θα είναι γυναικεία υπόθεση και η ψηφοφορία έχει ήδη πραγματοποιηθεί! Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς αλλά το γύρισμα της αποχώρησης έχει ήδη γίνει και απλά θα προστεθεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

Survivor spoiler 10/06

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού, η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, αφού σήμερα δε θα υπάρξει καινούριο επεισόδιο. Ο επόμενος αγώνας θα είναι και πάλι μικτός με τους Τούρκους και ένα μεγάλο έπαθλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία κι έτσι οι Amigos πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Όπως ανεμενόταν, έδωσε υποψήφια την Μαριαλένα, καθώς νιώθει ότι με το Σάκη έχει έρθει πιο κοντά.

Έτσι, η αποχώρηση από το Survivor του ΣΚΑΪ θα έχει άρωμα γυναίκας. Μαριαλένα, Καρολίνα ή Ελένη; Ποια θα αποχωρήσει την Κυριακή; Στο επεισόδιο της Κυριακής (13/06) δεν θα δούμε λοιπόν να αποχωρεί η Ελένη Χαμπέρη αλλά η... Καρολίνα Καλύβα!

Survivor spoiler 10/06: Αναλυτικά τα ποσοστά της αποχώρησης;

Τι και αν η Μαριαλένα στη τελευταία ψηφοφορία (εκεί που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος) την γλίτωσε οριακά, στη ψηφοφορία της Τρίτης (08/06) βγήκε πρώτη με διαφορά κιόλας! Σ' αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι ψήφοι των θαυμαστών του Ντάφυ, αφού την στηρίζει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει και εκείνη και ο Σάκης ένα δυναμικό κοινό!

Survivor spoiler 10/06: Αυτά είναι ποσοστά της αποχώρησης - Από τελευταία πρώτη η Μαριαλένα!

Η Μαριαλένα λοιπόν φέρεται να έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσοστό του 54%, με την Ελένη Χαμπέρη να παραμένει σχετικά άνετα, αφού κυμάνθηκε γύρο στο 27% ενώ τελευταία η Καρολίνα Καλύβα έφτασε με το ζόρι στο 19% και αποχαιρετά το Survivor 4!

Για περισσότερα spoil του Survivor ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share