Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Ελλάδα-Τουρκία LIVE! Ξεκίνησε ζωντανά το παιχνίδι μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού - Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε

Μπείτε να το δείτε!

9 Ιουνίου 2021 18:46
Survivor: Ελλάδα-Τουρκία LIVE! Ξεκίνησε ζωντανά το παιχνίδι μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού - Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor Ελλάδα Τουρκία LIVE: Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μιας και απόψε δεν θα έχουμε επεισόδιο του Survivor, πρόκειται να γίνει κάτι καινούργιο. Ξεκίνησε η ζωντανή μετάδοση του Survivor μέσω Instagram. Διαδραστικό σήμερα το ριάλιτι. Ενώ, δείτε ποιος είναι ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τα στοιχήματα

Το κοινό έχει ήδη ψηφίσει σε ποιο αγώνισμα προτιμά να μονομαχήσουν και οι παίκτες θα κληθούν να απαντήσουν στο τι επέλεξαν οι τηλεθεατές, ώστε να συγκεντρώσουν πόντους.

Παράλληλα, όσο επιθυμούσαν να συμμετάσχουν, μπορούσαν να μπουν στο προφίλ του Γιώργου Λιανού στο Instagram (@giorgoslianoss) και να ψηφίσουν στα Instagram Stories του.

Το συνολικό κουίζ θα περιέχει δέκα ερωτήσεις, με το live παιχνίδι -σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο- να διαρκεί μισή ώρα.

Το συνολικό κουίζ θα περιέχει δέκα ερωτήσεις, με το live παιχνίδι -σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο- να διαρκεί μισή ώρα. Το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι. Δείτε το εδώ!

Survivor - trailer 13/06: Μικτοί αγώνες Ελλάδας-Τουρκίας με ένα τεράστιο έπαθλο και μια μεγάλη αποχώρηση! (Video)

Survivor 4 trailer (13/06): Ένα συναρπαστικό επεισόδιο με τον 3ο μικτό αγώνα επάθλου (Ελλήνων και Τούρκων παιχτών) θα δούμε στο νησί την Κυριακή στο Survivor του ΣΚΑΙ. Ενώ, απίστευτη ένταση επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it. Μετά τα όσα έγιναν με τον Τζέιμς Καφετζή που αποχώρησε από το πλατό πριν την λήξη της συνέντευξής του, οριακά το ίδιο κόντεψε να συμβεί και με τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη.

Μικτοί αγώνες Ελλάδας – Τουρκίας

Λαβωμένοι οι Αμίγκος από τους δύο πρώτους αγώνες κατεβαίνουν στον στίβο μάχης για ρεβάνς αλλά η μικτή των Κόκκινων έχει πάρει τον αέρα των Μπλε.

Θα πάρουν την πρώτη νίκη οι Μπλε;

Αλλά στο τέλος της ημέρας θα έχουμε την τελική εξάδα, αφού θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση.

Survivor Το trailer της Κυριακής

Survivor spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αποκάλυψε πως ναι, υπήρξε συνουσιασμός μέσα στο παιχνίδι και δεν ήταν μόνο φήμες όσα ακούγονταν κατά καιρούς!

Ειδικά στις αρχές του παιχνιδιού υπήρξε έντονη φημολογία...

Η αποκάλυψη για το Survivor

«Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και γιατί το είπες αυτό και γιατί το έκανες αυτό κι εγώ ξέρω και έμαθα ότι κάτι είχε παιχτεί».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέχεια είπε ότι οι παίκτες αυτοί ήταν στους Μπλε προκαλώντας μια σχετική αναστάτωση στο Πρωινό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share