Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο!

Το αποκάλυψαν Ελίζαμπεθ και Κώστας Παπαδόπουλος

9 Ιουνίου 2021 12:42
Survivor spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αποκάλυψε πως ναι, υπήρξε συνουσιασμός μέσα στο παιχνίδι και δεν ήταν μόνο φήμες όσα ακούγονταν κατά καιρούς!

Ειδικά στις αρχές του παιχνιδιού υπήρξε έντονη φημολογία...

Η αποκάλυψη για το Survivor

«Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και γιατί το είπες αυτό και γιατί το έκανες αυτό κι εγώ ξέρω και έμαθα ότι κάτι είχε παιχτεί».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέχεια είπε ότι οι παίκτες αυτοί ήταν στους Μπλε προκαλώντας μια σχετική αναστάτωση στο Πρωινό.

Survivor αποκλειστικό: Αγκαλιά σε ξαπλώστρα στη Μύκονο Παύλος Γαλακτερός και Νικολέτα Μαυρίδη!

Οι περισσότεροι παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο “Survivor” έχουν δηλώσει πως δεν θα μπορούσαν να δουν ερωτικά κάποιον συμπαίκτη τους, κατά πόσο ισχύει το ίδιο όμως για τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη;

Εκείνοι άφησαν ένα ερωτηματικό να αιωρείται, μιλώντας στο Dot, παραδέχτηκαν, όμως, ότι ήταν πολύ δεμένοι στο παιχνίδι, κάτι που συνεχίζεται εμφανώς και μετά την αποχώρησή τους.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δήλωναν ελεύθεροι, όμως όσοι τους είδαν την προηγούμενη εβδομάδα σε κοινή τους εξόρμηση στη Μύκονο υποστηρίζουν πως έχουν... ενώσει τις ελευθερίες τους και έχουν γίνει ζευγάρι. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share