Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/06: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

9 Ιουνίου 2021 07:53
Survivor spoiler 09/06: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί να μην έχουμε σήμερα (09/06) την αποχώρηση αφού δεν θα έχει επεισόδιο του Survivor, όμως η ψηφοφορία έχει ήδη γίνει!

Η αποχώρηση της εβδομάδας θα είναι γυναικεία υπόθεση και η ψηφοφορία έχει ήδη πραγματοποιηθεί! Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς αλλά το γύρισμα της αποχώρησης έχει ήδη γίνει και απλά θα προστεθεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού, η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, αφού σήμερα δε θα υπάρξει καινούριο επεισόδιο. Ο επόμενος αγώνας θα είναι και πάλι μικτός με τους Τούρκους και ένα μεγάλο έπαθλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία κι έτσι οι Amigos πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Όπως ανεμενόταν, έδωσε υποψήφια την Μαριαλένα, καθώς νιώθει ότι με το Σάκη έχει έρθει πιο κοντά.

Έτσι, η αποχώρηση από το Survivor του ΣΚΑΪ θα έχει άρωμα γυναίκας. Μαριαλένα, Καρολίνα ή Ελένη; Ποια θα αποχωρήσει την Κυριακή; Το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε! Πάρτε μέρος παρακάτω:

Survivor ψηφοφορία: Ποια παίκτρια θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;
Καρολίνα Καλύβα
Ελένη Χαμπέρη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Created with SiteListener

Survivor spoiler 09/06: Ποια παίκτρια αποχωρεί από το Survivor 4;

Όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα το γύρισμα της αποχώρησης έχει ήδη τραβηχτεί παρότι θα το δούμε 4 μέρες μετά! Για πρώτη φορά, μετά την έναρξη του ριάλιτι δεν έχουμε επεισόδιο την Τετάρτη και έτσι η αποχώρηση πάει για Κυριακή! Ποια εκ των Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα θα δούμε να μας αποχαιρετά; Το Athensmagazine.gr γνωρίζει ήδη ποια παίκτρια φεύγει και σας το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη, καθώς τις τελευταίες μέρες τα spoils πέφτουν και λίγο έξω, αλλά όχι αυτά της αποχώρησης!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παίκτρια που συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το Survivor 4 είναι η... Ελένη Χαμπέρη!

Για περισσότερα spoil του Survivor ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share