Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Μιλάει η Μαριαλένα για λυκοφιλίες που έλεγε τον Σάκη καραγκιόζη»

Το Twitter... ποτέ δεν ξεχνά

8 Ιουνίου 2021 23:25
Survivor 4: «Μιλάει η Μαριαλένα για λυκοφιλίες που έλεγε τον Σάκη καραγκιόζη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor εξελίσσεται σε «πόλεμο» ανάμεσα στην «οικογένεια» και τους Amigos, με το Twitter να είναι επίσης διχασμένο ανάμεσα στις δύο πλευρές, εκφράζοντας την αγάπη του για καθεμία από αυτές.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σε κάθε περίπτωση, είναι οι δύο παίκτες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα σχόλια, είτε από εκείνους που τους λατρεύουν είτε από εκείνους που... λατρεύουν να τους μισούν. Αρκετοί, πάντως, θυμούνται ειδικά τα πεπραγμένα της δεύτερης.

Survivor 4: Η Μαριαλένα, το Twitter και.. οι λυκοφιλίες

«Θα μιλήσει η Μαριαλένα για λυκοφιλίες;», είπαν χαρακτηριστικά αρκετοί χρήστες, αναφέροντας αρκετά περιστατικά, που δείχνουν πως η εν λόγω παίκτρια είναι... ειδική σε αυτό τον τομέα.

Survivor spoiler 06/06: Στημένη από την αρχή η συνύπαρξη Σάκη-Μαριαλένας - Για αυτό δεν τους «χωρίζει» η παραγωγή

Survivor spoiler: Η συνύπαρξη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είναι ένα από τα στοιχεία, που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή είχε φροντίσει για αυτή από πολύ νωρίς, προτού καν αρχίσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Το παρελθόν των δύο παικτών είναι αρκετά γνωστό στους οπαδούς του παιχνιδιού. Είχαν σχέση για δύο χρόνια, χώρισαν και προχώρησαν τη ζωή τους, ο μεν Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά, η δε Μαριαλένα με τον Γιώργο Λιβάνη, που πάντως είναι κερδισμένος σε φήμη χωρίς να έχει χρειαστεί αν πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσία του Σάκη στο νησί άλλαξε όλες τις ισορροπίες, τόσο στη σχέση με τη Μαριαλένα όσο και στους συσχετισμούς δυνάμεων ανάμεσα σε «Κόκκινους» και «Μπλε», στον καιρό που το παιχνίδι ήταν ομαδικό, καταφέρνοντας τώρα να διώξει ακόμη και τον Τριαντάφυλλο. Πρόκειται για ένα από τα δυνατά «χαρτιά», ειδικά τώρα που ο Τριαντάφυλλος έφυγε, και η ιστορία με τη Μαριαλένα αναπαριστά μια ελπίδα για την τηλεθέαση στην παραγωγή.

Survivor spoiler: Ο Ατζούν είχε σκεφτεί... εξαρχής την επανασύνδεση

Οι φήμες έχουν «φουντώσει» για επανασύνδεση των δύο παικτών, αν και όσοι γυρίζουν από Άγιο Δομίνικο δεν το επιβεβαιώνουν. Αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι και η παραγωγή ίσως έχει βάλει... το δικό της χεράκι.

Υπάρχει και μια λεπτομέρεια, που ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει. Στο πρώτο trailer των άλλοτε Μαχητών, βλέπουμε τους παίκτες να παρουσιάζονται και, μετά την κάθε λέξη που λέει καθένας ξεχωριστά, η Μαριαλένα βγαίνει τελευταία να πει την ατάκα της, σαν να πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.

Γιατί, όμως, να συμβεί αυτό, από τη στιγμή ειδικά που δεν επρόκειτο για κάποια διασημότητα; Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, από τη στιγμή που αμφότεροι είχαν κάνει την αίτησή τους, ότι πρώτα μπήκε η Μαριαλένα και στη συνέχεια, μόλις ο Ατζούν είδε πρόσφορο έδαφος, κλήθηκε και ο Σάκης, με συνέπεια η ιστορία τους να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share