Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η Μαριαλένα είπε αυτό που ξέρουμε όλοι - «Το Survivor είναι στημένο κι εγώ τα έχω κάνει όλα»

Τα είπε ειρωνικά, αλλά είναι και η αλήθεια...

8 Ιουνίου 2021 22:57
Survivor 4: Η Μαριαλένα είπε αυτό που ξέρουμε όλοι - «Το Survivor είναι στημένο κι εγώ τα έχω κάνει όλα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αρκετές εντάσεις και καβγάδες ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις δύο κλίκες της παρέας να ρίχνουν ασταμάτητα τα καρφιά τους.

Οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση, Καρολίνα και Ελένη, έχουν φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω με αφορμή την απόφαση του Σάκη και της Μαριαλένας να τις βγάλουν στον τάκο.

Survivor 4: Η αντίδραση της Μαριαλένας στις κατηγορίες

Η Μαριαλένα έχει δεχτεί μια έντονη μάλιστα επίθεση από την Χαμπέρη, με την πρώτη να ξεσπά και να αποκαλύπτει πως το Survivor είναι ένα στημένο παιχνίδι, με στημένους παίκτες και με στημένες ψήφους.

Survivor spoiler 05/06: Πονηρός ο Σάκης - Το colpo grosso με τον Τριαντάφυλλο για να πάρει το έπαθλο

Survivor spoiler: Όλοι μας γνωρίζουμε, ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει μπει... καλά διαβασμένος στο Survivor. Η στρατηγική του είναι φανερή από την πρώτη μέρα, έχοντας βάλει στο «άρμα» του και τη Μαριαλένα, που άλλωστε ήταν και το άτομο που είχε αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της μπλε ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, με την τακτική που έχει ακολουθήσει, μοιάζει να είναι ο πιο ισχυρός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στο poll του Athensmagazine.gr ο Σάκης κατέχει την πρωτιά, ανατρέποντας τον Ηλία Μπόγδανο από την κορυφή.

Ακόμη κι αυτό, βέβαια, διόλου τυχαίο είναι. Η σχέση, που έχει αναπτύξει ξανά με τη Μαριαλένα, καθώς και οι αγωνιστικές του επιδόσεις, έχουν δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον «πακέτο», το οποίο έχει κερδίσει την εκτίμηση αρκετών τηλεθεατών.

Survivor spoiler: Έδιωξε Τριαντάφυλλο και αύξησε τις πιθανότητες για νίκη ο Σάκης

Ο Σάκης, όλο αυτό τον καιρό, έχει καταφέρει παράλληλα να διώξει αρκετούς δυνατούς παίκτες, όπως ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι. Μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, όμως, ήταν και ο Τριαντάφυλλος, με τον τερματοφύλακα και επιχειρηματία να πρέπει να βρει έναν τρόπο, για να... βγει ο τραγουδιστής από τη μέση.

Στην περίπτωση αυτή, λοιπόν, ο Σάκης επέδειξε υπομονή και πλησίασε τον «Ντάφυ», καταφέρνοντας έτσι να κερδίσει πόντους. Μια κίνησή του, όμως, έδειξε και το πώς ήθελε να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού.

Όταν κέρδισε την ατομική ασυλία, συγκεκριμένα, ο Σάκης αποφάσισε να δώσει ως υποψήφια την Καρολίνα, μια παίκτρια δυνατή αγωνιστικά, που έδειξε πως έχει κοινό. Δεν έδωσε, δηλαδή, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως ίσως αναμενόταν, με την κίνησή του αυτή να στέφεται από επιτυχία, καθώς ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, αποτέλεσε παρελθόν και του άφησε τη δουλειά μαζί... με τους φίλους του, που τον υποστήριζαν τόσο καιρό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share