Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άγρια επίθεση στον Σάκη - «Ποιος είσαι ρε; Ο Μάικλ Τζόρνταν;»

«Προσπαθεί να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας»

8 Ιουνίου 2021 22:48
Survivor 4: Άγρια επίθεση στον Σάκη - «Ποιος είσαι ρε; Ο Μάικλ Τζόρνταν;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα ξέσπασμα άνευ ορίων προχώρησε η παρέα των Amigos στο Survivor και κυρίως η Ελένη, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος κατά της Μαριαλένας και του Σάκη.

Το γεγονός πως η Μαριαλένα ψήφισε ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη, φαίνεται πως έχει τσούξει αρκετά την κλίκα των Amigos.

Survivor 4: Το «ξέσπασμα» των Amigos για τον Σάκη

Μάλιστα, η Χαμπέρη τόνισε πως δεν την πειράζει πως ψηφίστηκε, αλλά ο λόγος που έγινε όλο αυτό, βγάζοντας έτσι την Μαριαλένα ψεύτρα και διπρόσωπη.

Από την άλλη, η Καρολίνα έθαψε για τα καλά τον Σάκη, που αυτός ήταν που την έβγαλε στον τάκο, ενώ την ίδια στιγμή τόσο η Ελένη όσο και ο Ασημακόπουλος δήλωσαν πως το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να τους χωρίσει και να τους κάνουν να τσακωθούν.

Survivor spoiler 04/06: «Εσύ και η δικιά σου είστε οι επόμενοι» - «Χοντρή» επίθεση Ασημακόπουλου σε Σάκη

Survivor spoiler: Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τότε, που ο Τριαντάφυλλος έφυγε από την παραλία, για να πάει στο ξενοδοχείο, και οι Amigos έδειξαν τις επόμενες προθέσεις του στο Survivor, κάνοντας επίθεση στο... ζευγάρι της χρονιάς.

Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι τις τελευταίες εβδομάδες επικρατούσε ένας «πόλεμος» ανάμεσα στην πενταμελή αυτή παρέα και την τριάδα, που αναπαριστούσαν ο τραγουδιστής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Η «μάχη» για αυτή την εβδομάδα είχε ως νικητές τους Amigos, που μοιάζει να έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γεγονός, ότι έφυγε η πιο χαρακτηριστική φιγούρα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δε, ξέφυγε λιγάκι στην παραλία. Τον ακούσαμε να λέει «Παναγία μου, έφυγε επιτέλους» στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, ακούγοντας το όνομα του Τριαντάφυλλου, και η χαρά του τελειωμό δεν είχε, κάτι που εξέφρασε και όταν γύρισαν οι παίκτες.

Survivor spoiler: Πανικός στην παραλία ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Σάκη

Κάπου εκεί, τη στιγμή των πανηγυρισμών του, γύρισε προς το πλευρό του Σάκη Κατσούλη, καθώς... του τα χρωστούσε από έναν προηγούμενο καβγά τους, όταν και ξεσκέπασε τη στρατηγική του. «Τώρα που έφυγε ο Ντάφυ να το θυμάσαι, εσύ και η δικιά σου που έχει κάνει τα πάντα, είστε οι επόμενοι που θα μας αδειάσουν τη γωνιά», φαίνεται να του είπε, πραγματοποιώντας μια «βαριά» εναντίον του επίθεση.

Οι Amigos, άλλωστε, δεν έχουν κρύψει την ενόχλησή τους για το γεγονός, ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν επιχειρήσει να εκμεταλλευτούν στον απόλυτο βαθμό τη σχέση τους, που κρατά από αρκετά παλιά, προκειμένου να προχωρήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να τους «χαλάσουν» την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να τους θέσουν δις στην κρίση του κοινού τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας πως στο τέλος θα λυγίσουν.

Το δίδυμο, βέβαια, αντέχει προς το παρόν. Ο «πόλεμος», όμως, συνεχίζεται κανονικά...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share