Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ντάφυ... ο δάσκαλος: Πάει για καθηγητής σε μουσικό ριάλιτι μετά το Survivor

Ο Τριαντάφυλλος έχει πάνω από 400 προτάσεις στα χέρια του!

8 Ιουνίου 2021 17:12
Ντάφυ... ο δάσκαλος: Πάει για καθηγητής σε μουσικό ριάλιτι μετά το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει το πιο «καυτό» όνομα, μετά τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του, όπως φαίνεται, αμέτρητες προτάσεις.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης (8/6) η εκπομπή Πρωινό, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να δεχθεί πρόταση για τη θέση καθηγητή σε μουσικό ριάλιτι.

Survivor - Τριαντάφυλλος: Τον... καπαρώνει η εταιρεία του Κοκλώνη;

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο των ημερών. Ο Τριαντάφυλλος, που έγινε δεκτός ως ήρωας στην επιστροφή του, φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη ενώ την ίδια στιγμή έχει προκύψει και πρόταση για συνεργασία με τον Αλέξη Παππά.

Οι πάνω από 400 προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Τριαντάφυλλος

Χαμός γίνεται για τον Τριαντάφυλλο, που μπορεί να έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, αλλά... τα καλύτερα έρχονται μετά το ριάλιτι, καθώς οι προτάσεις έχουν πέσει «βροχή» για τον τραγουδιστή.

Η ζήτηση του τραγουδιστή μετά την συμμετοχή του στο Survivor είναι... ανάρπαστη ενώ η αμοιβή του έχει φτάσει στον... Θεό, με το συνεργάτη και φίλο του, Χρήστο Παπαμήτρου, να κάνει λόγο για πάνω από 400 προτάσεις.

Survivor 4: Περιζήτητος ο Τριαντάφυλλος μετά το ριάλιτι

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε σας είχα πει πως εγώ θα ήθελα να κάτσει στο παιχνίδι μέχρι τον Μάη και μετά θα ήθελα να βγει γιατί θα έχουμε δουλειά. Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε να φάμε ξύλο έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν δεν βγει ο Τριαντάφυλλος να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούμε να κλείσουμε καμία ημερομηνία. Την προηγούμενη φορά οι αιτήσεις ήταν 400 τώρα έχουμε σταματήσει να μετράμε. 200% αύξηση πάνω η εμφάνισή του στα μαγαζιά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share