Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τελικά την τρίτη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

8 Ιουνίου 2021 14:36
Survivor spoiler 08/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει τελικά την τρίτη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας τρίτης ασυλίας σήμερα (08/06) στο Survivor 4 με τους παίκτες να μάχονται για τη νίκη! Ποιος θα τα καταφέρει;

Ήδη Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν κερδίσει από μια ασυλία αλλά αυτό δεν τους εξασφαλίζει αυτόματα την παρουσία τους στο παιχνίδι αφού θα πρέπει να πάρουν μια ακόμα ασυλία, καθώς αν κερδίσει ένας από τους άλλους παίκτες τόσο θα δώσουν έναν εκ των δύο υποψήφιο! Αν θέλετε προσωπική άποψη πιστεύω θα έδιναν την Μαριαλένα ώστε να σώσουν το "τομάρι" μιας συμπαίκτριά τους, αφού ο Σάκης έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός παίκτης!

Χτες είδαμε την Μαριαλένα να επικρατεί στον αγώνα ασυλίας και με μεγάλη έκπληξη να δίνει υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και όχι τον Γιώργο Ασημακόπουλο που έδιναν όλα τα spoilers, μεταξύ των οποίων και το δικό μας. Σας έχουμε πει άλλωστε πως τελευταία οι διαρροές πέφτουν εκτός και αυτό αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Ατζούν!

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα έχουμε αγώνα τρίτης ασυλίας αλλά παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα φύγει ο παίκτης διότι πιθανότατα αύριο δεν θα έχει επεισόδιο! Θα γίνει κάποια μίνιο ψηφοφορία live σήμερα ή θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Κυριακής; Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι το δεύτερο.

Survivor spoiler 08/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Survivor spoiler 08/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

Με Σάκη και Μαριαλένα να παίζουν για να εξασφαλίσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο, οι Amigos καλούνται να πάρουν μια νίκη ώστε να δώσουν έναν εκ των δύο στο τάκο! Ήδη Καλορίνα και Ελένη είναι υποψήφια και αν είναι και τρίτος από την παρέα τους τότε η κλίκα θα σπάσει δεδομένα!

Αρχικά η πληροφορία που είχαμε ήταν πως ο Σάκης παίρνει τουλάχιστον δύο ασυλίες μέσα στην εβδομάδα, όμως με αυτά που έχουμε δει τελευταία δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρα για τίποτα! Ωστόσο εδώ και λίγα λεπτά έχει διαρρεύσει πως την σημερινή ασυλία την κερδίζει ο Ηλίας Μπόγδανος! Άρα τρίτος υποψήφιος θα είναι Σάκης ή Μαριαλένα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share