Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Έντονη ενόχληση της γυναίκας του Τριαντάφυλλου με τις κάμερες έξω από το σπίτι της!

"Είμαι εκτός όλου αυτού! Ότι θέλετε θα σας πει ο Τριαντάφυλλος"

8 Ιουνίου 2021 13:43
Survivor: Έντονη ενόχληση της γυναίκας του Τριαντάφυλλου με τις κάμερες έξω από το σπίτι της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Από το απόγευμα της Δευτέρας όλη η Ελλάδα σχεδόν ασχολείται με την επιστροφή του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο!

Αφού έγινε το σε πατώ με πατάς στο αεροδρόμιο - δείτε εδώ υλικό - οι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη.

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του Ντάφυ που παραχώρησαν δηλώσεις στα κανάλια. Η γυναίκα του, ωστόσο, Δήμητρα Σιαμπάνη, είναι γνωστό σε όλους πως δεν της αρέσει να πολύ φαίνεται. Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως το σπίτι της ήταν περικυκλωμένο από κάμερες εκείνη χαμογελούσε και άραζε στο μπαλκόνι της.

Όταν, όμως, ήρθε η στιγμή να πάει στο αυτοκίνητό της με σκοπό να μεταφερθεί στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο για να πάρει κεράσματα για τον κόσμο, και την πλησίασαν οι κάμερες τους το έκοψε μαχαίρι! Τους είπε πως άλλο ο Τριαντάφυλλος, άλλο εκείνη κι έφυγε.

Η ενόχληση της συζύγου του Τριαντάφυλλου

Survivor 4: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου στην αγκαλιά του γιου του!

Ασύλληπτες εικόνες καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο το απόγευμα της Δευτέρας κατά την άφιξη του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor και... οι εικόνες αυτές συνεχίστηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή, στο Πόρτο Ράφτη, λίγο πιο συγκροτημένα.

Για την ακρίβεια, δημοσιογράφοι ακολούθησαν τον Τριαντάφυλλο σπίτι του, όπου τον περίμεναν συγγενείς, φίλοι και εννοείται η σύζυγος και ο γιος του. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Happy Day από την πρώτη αγκαλιά του Ντάφυ με τον γιο του.

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν πολύ φιλικός με όλους. Μάλιστα, η γυναίκα του, Δήμητρα, βγήκε από το σπίτι, πήγε πήρε γλυκά και επέστρεψε να κεράσει τους δημοσιογράφους ενώ αργότερα ο Τριαντάφυλλος τους κάλεσε όλους μέσα - με κλειστές τις κάμερες - παρήγγειλαν σουβλάκια και διασκέδασαν όλοι μαζί.

Πλάνα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share