Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τρεις φορές πάνω οι απαιτήσεις του Τριαντάφυλλου πλέον για κάθε εμφάνιση!

Ανέβηκε υπερβολικά το κασέ του - Και λογικό εδώ που τα λέμε

8 Ιουνίου 2021 09:26
Survivor spoiler: Τρεις φορές πάνω οι απαιτήσεις του Τριαντάφυλλου πλέον για κάθε εμφάνιση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε ο "αρχηγός" στην Ελλάδα! Έτσι φώναζε, τουλάχιστον, το πλήθος που κατέπνιξε το αεροδρόμιο - δείτε εδώ φωτογραφίες - για να μπορέσει να δει από κοντά τον Τριαντάφυλλο μετά την επιστροφή του από το Survivor!

Ο Τριαντάφυλλος, ένας απλός - μέχρι πριν λίγο καιρό - τραγουδιστής κατάφερε όχι μόνο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά να κάνει τόσο μα τόσο πολύ το όνομά του να πουλάει!

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που έγινε κι αυτό χρυσό. Από τον δίσκο «Μην αργείς», που κυκλοφόρησε το 2000. Το 2001, κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».

Το 2003, ξεκίνησε η καλλιτεχνική του πτώση και χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Συνέχιζε, όμως, μέχρι σήμερα να τραγουδάει σε μικρότερα μαγαζιά. Όταν επέστρεψε... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share