Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδέρφια... από πάντα: Οι στιγμές Τριαντάφυλλου και Παππά πριν μπουν στο Survivor

Τώρα έχουν πολλά να πουν στην Ελλάδα...

7 Ιουνίου 2021 20:36
Αδέρφια... από πάντα: Οι στιγμές Τριαντάφυλλου και Παππά πριν μπουν στο Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί σε κάποια στιγμή να έγινε... πρώην αδελφός, αλλά φαίνεται πως τώρα έχει γίνει... νυν και αεί, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά να έχουν τη δική τους ιδιαίτερη σχέση και το κοινό να τους σχολιάζει πάντοτε ποικιλοτρόπως.

Η σχέση τους σημείωσε βέβαια αρκετά σκαμπανεβάσματα στο Survivor, καθώς στην αρχή ήταν κολλητοί, μετά «πρώην αδέρφια», μετά πάλι κολλητοί.

Ωστόσο, όλα αυτά πλέουν τα έχουν αφήσει πίσω τους και έχουν κρατήσει μόνο τα καλά από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Μάλιστα, ο Αλέξης φαίνεται πως ανυπομονεί να ξανά δει τον φίλο του, ο οποίος πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα και σας έχουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες!

Survivor 4: Όταν Τριαντάφυλλος και Αλέξης πήγαιναν Άγιο Δομίνικο

Ο Αλέξης λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram ένα βίντεο από την ημέρα που όλοι οι παίκτες πέταγαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ήταν 17/12/20 όταν οι παίκτες αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!

Survivor 4: Από αδελφός, πρώην και πάλι αδελφός! Ο Αλέξης Παππάς έγινε κολλητός φίλος με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο Survivor και αυτή την στιγμή που μιλάμε περιμένει τον "αδελφό" του στο Πόρτο Ράφτη!

Ο Τριαντάφυλλος από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, ώστε να πάρει αγκαλιά την γυναίκα του και το παιδί του! Εκτός όμως από την οικογένειά του φαίνεται πως θα πάρει αγκαλιά και τον κολλητό φίλο του από το παιχνίδι, Αλέξη Παππά!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός πριν ελάχιστα λεπτά ανέβασε story από την Πλαζ στο Αυλάκι που είναι ελάχιστα λεπτά δίπλα από το σπίτι του Ντάφυ! Ξανά μαζί λοιπόν οι κολλητοί από λεπτό σε λεπτό!

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share