Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!

Δίπλα στο σπίτι του Ντάφυ ο Αλέξης Παππάς, λίγα λεπτά πριν την άφιξή του!

7 Ιουνίου 2021 14:57
Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Από αδελφός, πρώην και πάλι αδελφός! Ο Αλέξης Παππάς έγινε κολλητός φίλος με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο Survivor και αυτή την στιγμή που μιλάμε περιμένει τον "αδελφό" του στο Πόρτο Ράφτη!

Ο Τριαντάφυλλος από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, ώστε να πάρει αγκαλιά την γυναίκα του και το παιδί του! Εκτός όμως από την οικογένειά του φαίνεται πως θα πάρει αγκαλιά και τον κολλητό φίλο του από το παιχνίδι, Αλέξη Παππά!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός πριν ελάχιστα λεπτά ανέβασε story από την Πλαζ στο Αυλάκι που είναι ελάχιστα λεπτά δίπλα από το σπίτι του Ντάφυ! Ξανά μαζί λοιπόν οι κολλητοί από λεπτό σε λεπτό!

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς πήρε... μονόπετρο στη σύντροφό του!

«Φούντωσαν» οι φήμες για ενδεχόμενο γάμο του Αλέξη Παππά, αφού ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor έκανε δώρο στη σύντροφό του ένα μονόπετρο.

Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πρόσφατα ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε στο Ντουμπάι και συναντήθηκε με την Αλέσια, την οποία περιμένει σύντομα στην Ελλάδα, ενώ κι εκείνη μοιάζει τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο ηθοποιός έκανε φαίνεται πως ξάφνιασε ευχάριστα τη σύντροφό του, αφού της έκανε δώρο ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Survivor 4: Η ανάρτηση της συντρόφου του Αλέξη Παππά... με το μονόπετρο

Η Αλέσια ανέβασε σχετική ανάρτηση στο Instagram και έγραψε με νόημα: «All I need, is to love you». Ο Αλέξης, πάντως, είχε πει ότι προς το παρόν δε σκεφτόταν το γάμο.

Survivor spoiler: Εξέλιξη βόμβα με Αλέξη Παππά!

Survivor spoiler: Μπορεί το κεφάλαιο Survivor να έχει τελειώσει οριστικά για τον Αλέξη Παππά αλλά η συμμετοχή του στο ριάλιτι του έχει κάνει τεράστιο καλό!

Μπορεί να σχολιάστηκε αρκετά και όχι θετικά από την παρουσία του στο Survivor 4, όμως ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και όχι απαραίτητα από αυτή του ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεργασίες, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ το όνομά του ακούστηκε και για τον νέο Bachelor στον Alpha, στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ποια είναι όμως η νέα εξέλιξη γύρω από το όνομά του;

Survivor spoiler: Μ' αυτή την εταιρεία μιλάει ο Αλέξης Παππάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Αλέξης Παππάς πρόσφατα είχε ραντεβού στα γραφεία της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη στο Μαρκόπουλο, με τον τελευταία να του ξεκαθαρίζει πως τον θέλει πάση θυσία στην εταιρεία του και δεν τον απασχολεί ακόμα πάνω σε τι θα τον χρησιμοποιήσει!

Μπορεί αυτό να είναι μέσα από ένα show, μπορεί από κάποιο τηλεπαιχνίδι. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρη ο Νίκος Κοκλώνης θέλει σαν τρελό τον Αλέξη Παππά στην ομάδα του. Από τον ΣΚΑΙ το περιμέναμε, από αλλού μας έρχεται το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού. Μάλιστα ο ίδιος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share