Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - μητέρα Τριαντάφυλλου: "Με το που άνοιξε το κινητό του φώναζε από το τηλέφωνο μανούλα μου, μανούλα μου..."

"Με το που άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε μου λέει..."

7 Ιουνίου 2021 12:44
Survivor - μητέρα Τριαντάφυλλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος εντός ολίγων ωρών, όπως ανακοίνωσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες.

Η μητέρα του, το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε, και αποκάλυψε τις πρώτες αντιδράσεις του τραγουδιστή, όταν συνειδητοποίησε την αγάπη του κόσμου μετά από το ταξίδι του στο Survivor.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τριαντάφυλλου

"Είναι πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ, γιατί μάλλον κουράστηκε κι αυτός μωρέ. Και ψυχικά και σωματικά. Του είχα κάνει 30 κλήσεις νόμιζα ότι... Φώναζε μανούλα μου, μανούλα μου έφτασα, είμαι Γαλλία. Θα γυρίσω στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου, στην γυναίκα μου.", είπε μεταξύ άλλων η κυρία Σεβαστή.

Survivor spoiler 06/06: «Δε θα σου περάσει έτσι αυτό φίδι» - «Άγρια» επίθεση του Σάκη στον «Κόρο»

Survivor spoiler: Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε, πια, στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να μη λείπουν και ακόμη μία να εκτυλίσσεται στην παραλία, με αφορμή την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο «Ντάφυ» έφυγε από το παιχνίδι και το γεγονός αυτό προκάλεσε «τριγμούς» στην παραλία. Το βλέπουμε, άλλωστε, και στο trailer του σημερινού (9/9) επεισοδίου, όπου οι μεν Σάκης και Μαριαλένα κλαίνε με αναφιλητά για την αποχώρηση του φίλου τους, ενώ οι Amigos τον ειρωνεύονται... σαν να μην υπάρχει αύριο.

Το περιστατικό αυτό κάνει τον Σάκη να χειροκροτήσει ειρωνικά προς την κάμερα. «Μπράβο σας, Amigos», θα πει χωρίς φυσικά να το εννοεί στην πραγματικότητα και μην κρύβοντας το θυμό του για την απώλεια σεβασμού, που έδειξε η παρέα αυτή προς τον Τριαντάφυλλο, λίγο μετά την αποχώρησή του.

Survivor spoiler: Το «ντου» του Σάκη στον «Κόρο»

Το σημείο αυτό, όμως, είναι... λίγο μπροστά σε όσα πραγματικά συνέβησαν, χωρίς όμως να προβληθούν στο επεισόδιο. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκνευρισμένος με όλους και πολύ περισσότερο με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος ανέλπιστα πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλους, ενώ τελευταία φαινόταν να έχει συμφιλιωθεί με τον Τριαντάφυλλο.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο; Του έπαιζες τον φίλο τις τελευταίες μέρες και τώρα αντιδράς έτσι; Δε θα σου περάσει αυτό φίδι», του είπε ο Σάκης, προχωρώντας σε μια φοβερή επίθεση. Ο «Κόρο» από την πλευρά του, πάντως, δεν άφησε αναπάντητα όσα του είπε ο συμπαίκτης του, τονίζοντας πως η θέση του για τον «Ντάφυ» ποτέ δεν άλλαξε και όχι μόνο αυτό, αλλά αντιθέτως ο τραγουδιστής τον πλησίασε με αφορμή μια κοινή τους άποψη για τους Amigos, με σκοπό να... του βάλει λόγια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share