Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/06, part.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Ιουνίου 2021 07:56
Survivor spoiler 07/06, part.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 07/06: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με το νικητή της ημέρας να δίνει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι αυτός;

Χτες είδαμε, όπως αναμενόταν, έναν σίφουνα Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπαιξε και για την Μαριαλένα και για τον... Τριαντάφυλλο ώστε να δώσει απαντήσεις στους "Amigos" για τις ειρωνείες τους στην φυγή του Ντάφυ από το Survivor! Ο Σάκης λοιπόν πήρε εύκολα την ασυλία και έδωσε υποψήφια την Καρολίνα, η οποία ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφια θα είναι να κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες σερί! Κάτι που δεν θα γίνει διότι σήμερα ΔΕΝ κερδίζει αυτή αλλά άλλος παίκτης, με το Athensmagazine.gr να σας έχει την διαρροή!

Από την άλλη στη σημερινή ασυλία αν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης αυτόματα δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος ούτε την τρίτη φορά ακόμα και αν χάσει στο παιχνίδι! Θα τα καταφέρει ή όχι;

Survivor spoiler 07/06

Survivor spoiler 07/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Ακόμα trailer δεν έχουμε στα χέρια μας αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι η πρώτη που βγήκε από το χθεσινό επεισόδιο!

Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει σήμερα; Με 90% πιθανότητες θα σας πούμε πως την δεύτερη ατομική ασυλία κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης και εξασφαλίζει την παρουσία του στο νησί για ακόμα μια εβδομάδα και μαζί και της Μαριαλένας (προς το παρόν) αφού δεν πρόκειται να την δώσει υποψήφια! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί χωρίς κίνητρα αύριο, αφού θα θέλει να γλιτώσει την αγαπημένη του, μιας και όποιος κερδίσει την Τρίτη θα την δώσει σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση, αφού η πεντάδα δεν σπάει!

Survivor spoiler 07/06, part.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση; Ακόμα δεν έχουμε σίγουρη διαρροή αλλά το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο Σάκης Κατσούλης να δώσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Για περισσότερα Survivor spoils ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share