Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/06: Τεράστια ανατροπή - Αυτός είναι τώρα το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο

Το κοινό έδωσε την απάντηση - Το Athensmagazine.gr ξέρει ποιος το... σηκώνει

5 Ιουνίου 2021 08:58
Survivor spoiler 05/06: Τεράστια ανατροπή - Αυτός είναι τώρα το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Μια τεράστια ανατροπή έρχεται για το Survivor, στο δρόμο για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ, καθώς το φαβορί για την νίκη φαίνεται να αλλάζε, διαψεύδοντας κάθε πρόβλεψη και κάθε στοιχηματική εταιρεία.

Αξίζει να ξεκινήσουμε με ένα διαφορετικό τρόπο. Ο Τριαντάφυλλος έφυγε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/6), ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον κύκλο παρουσίας της πρώτης ομάδας των Διασήμων. Ήταν, άλλωστε, ο... τελευταίος των Μοϊκανών, όπως ο ίδιος έλεγε, και η αποχώρησή του έφερε κι ένα τέλος εποχής.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι στην ουσία να μείνουν επτά «Μαχητές» στην τελική ευθεία. Μπορεί, άλλωστε, κάποιοι από αυτούς να συντάχθηκαν για καιρό με την κόκκινη ομάδα, αλλά δεν ήταν και μέλος της αρχικής ομάδας των Διασήμων. Οι εναπομείναντες Survivors, λοιπόν, εξασφαλίζουν πως το έπαθλο θα πάει σε ένα άτομο λιγότερο γνωστό από τις πρώτες διασημότητες, που βρέθηκαν στο παιχνίδι, σε μια επανάληψη της περίπτωσης του Ντάνου.

Δεν έχουμε σε αυτό το Survivor, βέβαια, κάποιο παίκτη που να πλησιάζει τη δημοτικότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά αρκετοί έχουν κάνει το δικό τους «γκελ». Ο κόσμος έχει ξεχωρίσει, για παράδειγμα, τον Ηλία ή την Ελένη για τον χαρακτήρα τους, με τους Σάκη, Μαριαλένα και Καρολίνα να ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, ενώ Ασημακόπουλος και «Κόρο» έχουν τους δικούς τους φαν για διαφορετικούς λόγους.

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή - Αυτός παίρνει το έπαθλο

Ποιος, όμως, έχει τον πρώτο λόγο για τα 100.000 ευρώ; Το Athensmagazine.gr πραγματοποίησε χθες (4/6) ένα μεγάλο poll και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ασφαλές. Και σε αντίθεση με όσα προβλέπουν οι περισσότεροι, νικητής δεν είναι ο Ηλίας στην προτίμηση του κοινού.

Ο παίκτης, που μοιάζει αυτή τη στιγμή να προηγείται στην κούρσα, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο τερματοφύλακας και επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετούς να τον συμπαθήσουν για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και, μάλλον για αυτό το λόγο, έχει... σχεδόν αυτοδυναμία με 43% στις ψήφους έναντι 32% του Ηλία και 15% της Ελένης Χαμπέρη.

Survivor spoiler νικητής

Όλα αυτά, βέβαια, μπορεί στις επόμενες εβδομάδες να αλλάξουν, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι λογικό να κάνουν τον Σάκη πρώτο φαβορί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share