Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Η Νικολέτα... έδωσε στεγνά Σάκη και Μαριαλένα - «Αυτό που μου είπαν για τη σχέση τους ήταν...»

Τι της αποκάλυψαν τελικά πίσω από τις κάμερες;

4 Ιουνίου 2021 14:34
Survivor 4: Η Νικολέτα... έδωσε στεγνά Σάκη και Μαριαλένα - «Αυτό που μου είπαν για τη σχέση τους ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέτα Μαυρίδη έχει... βαλθεί να «ξεσκεπάσει» τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναφορικά με τη σχέση τους στο Survivor, με την ίδια να μιλά για όσα εμείς δεν έχουμε δει ως τηλεθεατές.

Για την ακρίβεια και μετά από μια εντυπωσιακή της φωτογραφία, αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με την Μαριαλένα και τον Σάκη για το μέλλον της σχέσης τους δίνοντας στεγνά την Μαριαλένα που ενώ στην αρχή του παιχνιδιού ήταν κάθετη στο ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον... πρώην, τώρα δηλώνει πως όλα θα κριθούν στον έξω κόσμο, κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα χωρίς να αποκλείει κι αυτή την επιλογή.

Survivor 4: Η αποκάλυψη της Νικολέτας για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας

«Τα παιδιά είναι κοντά αλλά δεν είναι μαζί. Αυτό τουλάχιστον μου έχει πει ο Σάκης. Μόλις βγουν από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστούν τα πάντα. Εμάς μας έχουν πει πάντως αυτό, ότι θα φανεί μετά το παιχνίδι κι ότι τώρα δεν μπορούν να πουν κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Νικολέτα.

Survivor 4: «Φούντωσε» ξανά τις φήμες - Με αυτό τον πρώην συμπαίκτη της συναντήθηκε η Νικολέτα

Η Νικολέτα Μαυρίδη βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, με την ίδια να φτάνει στην χώρα, συναντώντας άμεσα έναν πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, τον Παύλο Γαλακτερό.

Η όμορφη χορεύτρια και ο Παύλος έκαναν αρκετή παρέα μέσα στο παιχνίδι ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τους ήθελαν να έχουν κάτι παραπάνω από φιλία.

Survivor 4: Βρήκε άμεσα τον Παύλο η Νικολέτα - Τι ισχύει για τη σχέση τους;

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευθεί κάτι ακόμα, ωστόσο ο πρόσφατος χωρισμός του Παύλου έχει συμβάλει ακόμη περισσότερα στις φήμες αυτές.

Η Νικολέττα λοιπόν, έχοντας επιστρέψει στην χώρα, συναντήθηκε με την Παύλο και φυσικά μοιράστηκαν το reunion αυτό με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο Παύλος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αδερφούλα γύρισε».

Survivor Νικολέτα και Παύλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share