Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/06: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

2 Ιουνίου 2021 08:54
Survivor spoiler 02/06: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 02/06: Τετάρτη σήμερα και στο Survivor 4, πέρα από αποχώρηση έχουμε και αγώνα επάθλου! Ποια ομάδα κερδίζει;

Το Survivor 4 έχει μπει στη τελική του ευθεία και πλέον βλέπουμε περισσότερη δράση, όχι μόνο αγωνιστική αλλά και κουίζ με τους παίκτες να απολαμβάνουν μεγάλα έπαθλα! Σήμερα πέρα από την αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει) έχουμε και αγώνα επάθλου ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και το έπαθλο του... αυτοκινήτου, το γύρισμα του οποίου φέρεται να έχει γυριστεί!

Survivor spoiler 02/06: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σήμερα θα έχουμε αγώνισμα με ένα μεγάλο έπαθλο και οι παίκτες θα παίξουν ως ομάδες! Δηλαδή δεν θα είναι ατομικό αγώνισμα και ο νικητής θα πάρει μαζί του κάποιον συμπαίκτη του! Θα παίξουν και θα απολαύσουν το έπαθλο ως ομάδα!

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει, αφού δεν έχουν καν τρέιλερ! Αλλά και να γνωρίζαμε τις τελευταίες μέρες έχει αποδειχτεί πως αρκετά spoils δεν επιβεβαιώνονται και ο λόγος είναι πως τα γυρίσματα ελάχιστες ώρες πριν την προβολή του εκάστοτε επεισοδίου! Έτσι δεν προλαβαίνουν να "ταξιδέψουν" τα spoil, πέρα της ψηφοφορίας για αποχώρηση αφού έχει χτες το βράδυ!

Survivor ψηφοφορία 02/06: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (02/06) στο Survivor 4 και το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει!

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού του ΣΚΑΪ για το ποιός ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor την Τετάρτη, είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα, οι οποίες «συνοδεύουν» στον τάκο τους Σάκη Κατσούλη και Τριαντάφυλλο. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιον παίκτη θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4:

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;
Τριαντάφυλλος
Σάκης Κατσούλης
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Καρολίνα Καλύβα
Created with SiteListener
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share