Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απόλυτη αποτυχία του Ατζούν - Δεν είναι καν στις πρώτες 30 τάσεις στο Twitter

Ο κόσμος που απογείωσε το ριάλιτι, τώρα το ρίχνει στα τάρταρα!

1 Ιουνίου 2021 00:13
Survivor 4: Απόλυτη αποτυχία του Ατζούν - Δεν είναι καν στις πρώτες 30 τάσεις στο Twitter
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor περνά δύσκολες μέρες ως ριάλιτι, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει τα πάντα, για να μείνει ψηλά σε τηλεθέαση το παιχνίδι, αλλά να βλέπει πως η ανταπόκριση στο Twitter δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Είναι αλήθεια, ότι τα νούμερα τον τελευταίο καιρό δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, με το Survivor να έχει μάλλον κουράσει, παρά την τρομακτική απήχησή του στο ξεκίνημα. Η παραγωγή επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στην τελική ευθεία, αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

Survivor 4: Το Twitter... καταδίκασε το Survivor

Όπως θα δείτε ακολούθως, το ριάλιτι δε βρίσκεται καν στις 30 πρώτες τάσεις στο Twitter, γεγονός που δείχνει της... κούρασης το αληθές. Ο Ατζούν έχει δοκιμάσει τα πάντα, αλλά βλέπει την αποτυχία να έρχεται μπροστά του.

Survivor 4: Τα «ωραία λόγια» του Ατζούν Ιλιτζαλί προέκταση της προπαγάνδας του Ερντογάν για το Αιγαίο - Το αγαπημένο «παιδί» του Τούρκου Προέδρου

Survivor 4: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, ούτε κατά τύχη έφτασε από αθλητικός δημοσιογράφος να γίνει δισεκατομμυριούχος!

Είναι το αγαπημένο «παιδί» του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, με τη βοήθεια του οποίου έγινε σε λίγα χρόνια ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες της τουρκόφωνης τηλεόρασης, όχι μόνον μέσα στην τουρκική επικράτεια, αλλά και σε όλες τις χώρες της Ασίας, που έχουν τουρκόφωνους ή τουρκογενείς πληθυσμούς.

Το ελληνικό Survivor αποτελεί παραγωγή της εταιρείας του Ιλιτζαλί, ο οποίος έρχεται συχνά στην Ελλάδα, καταλαβαίνει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και μιλάει και ο ίδιος σπαστά ελληνικά.

Ατζούν Ιλιτζαλί και Ερντογάν

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Ιλιτζαλί έδειξε ότι ξέρει καλά, εκτός από την ψυχαγωγία και την πολιτική. Και μάλιστα κατέχει καλά τα βαθύτερα μυστικά της πολιτικής επικοινωνίας, αλλά και της πολιτικής προπαγάνδας!

Την ώρα, λοιπόν, που εγκωμίαζε την αξία της Ελληνοτουρκικής φιλίας, βρήκε την ευκαιρία να πετάξει δύο φαινομενικά ‘αθώες’ φράσεις, οι οποίες, όμως, αποτελούν ευθεία προέκταση της προπαγάνδας του Ερντογάν για το Αιγαίο!

Ατζούν Ιλιτζαλί και Ερντογάν

Ιδού τι είπε ο δαιμόνιος Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, αναφερόμενος στο Αιγαίο Πέλαγος: «Αυτή η θάλασσα, μεταξύ μας, δεν σημαίνει τίποτα!… Αν βρεθούμε ζεστά, δίπλα ο ένας με τον άλλον, μπορούμε να κάνουμε τη θάλασσα αυτή να εξαφανιστεί!…».

Όποιος κάνει μια δεύτερη ανάγνωση των λόγων του, θα αντιληφθεί αμέσως τα υποκρυπτόμενα μηνύματα.

Άξιος μαθητής του Ερντογάν ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας, έχει κατά νούν τους πρώτους στόχους του αφεντικού του, που είναι κατά σειράν το Αιγαίο και η Δυτική Θράκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share