Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τα... γύρισε για τον «Κόρο» ο Τριαντάφυλλος - «Είσαι μεγάλος μάγκας»

Οι δυο τους τα... βρίσκουν πλέον και η μπιφτέκα γυρίζει

31 Μαΐου 2021 23:00
Survivor 4: Τα... γύρισε για τον «Κόρο» ο Τριαντάφυλλος - «Είσαι μεγάλος μάγκας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως... τα γυρίζει με τη σειρά του για τον «Κόρο» και τις απόψεις, που εκθέτει στο Survivor, συμφωνώντας μαζί του και μην χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Γιώργος Κόρομι έδειξε την ενόχλησή του με τους δύο συμπαίκτες του, συζητώντας το εν λόγω θέμα στην παραλία. Ο «Ντάφυ», από την πλευρά του, άκουγε την κουβέντα αυτή, που είχε με Ηλία και Ελένη, και εξέφρασε τη δική του άποψη, φωνάζοντας πως είναι «μεγάλος μάγκας», ενώ λίγο αργότερα έβαλε... φυτιλιές για τη σχέση «Κόρο» και Ελένης.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος... πλησιάζει τον «Κόρο»

Ο τραγουδιστής επεσήμανε, ότι ο «Κόρο» επιτέλους λέει αυτά που βλέπει και δεν κρύβει την ενόχλησή του. Ο τελευταίος, από την πλευρά του, είπε πως δεν πείθεται από τη στάση του Τριαντάφυλλου και δεν επηρεάζεται από τα λεγόμενά του, αφού απλώς έψαχνε μια αφορμή να κράξει τους Amigos.

Survivor spoiler: Από μπιφτέκα σε μπιφτέκα - Εξελίξεις με την σχέση Ντάφυ - Κόρο μετά το Μαϊάμι!

Η σχέση του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Κόρομι έχει περάσει από 40 κύματα στο Survivor 4. Έχουν τσακωθεί, τα έχουν ξαναβρεί, έχουν ξανατσακωθεί και μετά ξανά συμφιλιωθεί. Γενικά ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Στο ταξίδι τους ωστόσο στο Μαϊάμι, τους είδαμε να χορεύουν αγκαλιασμένοι.

Μάλιστα, όταν Ασημακόπουλος, Καρολίνα και Μπόγδανος του έκαναν επίθεση στο τελευταίο επεισόδια της εβδομάδας, ο Γιώργος Κόρομι έμεινε αμίλητος και δεν πήρε θέση κάτι που έκανε μεγάλη εντύπωση. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share