Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Νικολέτα - «Ο Σάκης μου είπε για τη Μαριαλένα ότι...»

Τα είπε όλα!

31 Μαΐου 2021 19:48
Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Νικολέτα - «Ο Σάκης μου είπε για τη Μαριαλένα ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στο Survivor, λίγο μετά την πρώτη της διαδικτυακή τοποθέτηση, προχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία έκανε λόγο για τον εαυτό της, τις... φωνές της και τη σχέση με τους συμπαίκτες της.

To μεσημέρι της Δευτέρας (31/5), η χορεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor 4, στους καυγάδες που είχε, στους φίλους της καθώς και στη συμμετοχή της στο DWTS.

Survivor 4: Οι δηλώσεις της Νικολέτας Μαυρίδη

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα γιατί μου είχαν λείψει πολύ, μου λείπουν και οι φίλοι μου στο Survivor, η Ελένη, η Καρολίνα, ο Ασημακόπουλος, ο Ηλίας, ο Παύλος, ο Κόρο, ο Κώστας. Τον Παύλο τον έχω δει. Δεν έχω προλάβει να δω επεισόδια, να σου πω τι έχω δει, έχω δει αυτά που φωνάζω πάρα πολύ γιατί υποστήριζα την ομάδα μου, δεν φώναζα για τον εαυτό μου.

Να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για αυτές τις φωνές, γενικά έτσι είμαι, όλη μέρα έχω ενέργεια. Δεν σταματάω με τίποτα και στην Αθήνα όταν δουλεύω.

Είμαι απόλυτα ειλικρινής και φαίνεται στο πρόσωπο μου, προτιμώ να είμαι αληθινή και ότι νιώθω φαίνεται στο πρόσωπο μου και έχω ανθρώπους που με αγαπάνε για αυτό που είμαι. Είμαι χορεύτρια και γυμνάστρια, ήμουν και στο Dancing with the Stars και με τον Βαγγέλη Κακουριώτη είχαμε κερδίσει.

Το Survivor ήρθε στην ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, μου έδωσε πολύ δύναμη δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω και να φτάσω μέχρι εδώ. Πίστευα ότι θα φύγω στην δεύτερη εβδομάδα. Είχα θέμα με την καθαριότητα, με το φαγητό δεν είχα πρόβλημα είχα φάει καλά πριν μπω.

Φοβόμουν τα ποντίκια, είχε κιόλας και μου έλεγε ο Ασημακόπουλος ποντίκια είναι αγάπη μου δεν το καταλαβαίνεις. Το φαινόμενο του Survivor είναι ο Τριαντάφυλλος, είναι μια κατηγορία μόνος του. Ήθελα πολύ να μπω στην κόκκινη ομάδα επειδή ήταν αυτός ο άνθρωπος. Από την στιγμή που τον ψήφισε ο Κόρομι άλλαξε εντελώς δεν ξέρω τι τον πείραξε. Πιστεύω ότι έχει δώσει άπειρο γέλιο στον κόσμο.

Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα να υπάρχει κάποιο φλερτ και δεν μου την έπεσε κάποιος. Να σου πω κάτι δεν ξέρουμε αν είναι ζευγάρι ο Σάκης με την Μαριαλένα, είναι κοντά τα παιδιά. Ο Σάκης μας είχε πει σε ένα έπαθλο ότι θα το συζητήσουν αυτό μόλις φύγουν από το Survivor.

Θέλω νικητή τον Ηλία Μπόγδανο γιατί το αξίζει 100 τα 100».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share